Klickar 4u på IKSU (-1,5) @ 1,90 hos bet365 i premiären mot Kais Mora.

Vågat. Ja, det kanske några tänker. De två giganterna möts direkt i årets seriepremiär. I övrigt. Vem planerade spelschemat? Kais Mora v IKSU. Storvreta v Falun. Bra plan!

Men. IKSU ska såklart vara årets storfavorit till årets SM-guld. Riktigt flopp i våras. Överlägen (med stora bokstäver) serieseger. Men i slutspelet floppade man totalt då man blev utslagna av fjärdeplacerade Täby som till slut gick och vann SM-guld. Kul för innebandyn, mindre kul för storsatsande IKSU.

IKSU lär vara äckligt revanschsugna. Kommer såklart jogga hem serien i år. Igen. Systrarna Kauppi är kvar i klubben och kommer såklart komma över tvåsiffrigt i poäng. Igen.

Mora har det turbulent(?). Ny coach. NEJ. Coachen hoppade av direkt efter så man har precis fått ny ledare inför premiären. Wickström har hoppat av tåget. Karlsson har hoppat av tåget. Reinestrand(!) har hoppat av tåget. Inga dussinlirare direkt. Supertunga tappa för dalalaget. Man har såklart Wijk som signat nytt kontrakt. Blir till åren men håller såklart hög nivå. Tror dock inte på samma spets i henne som tidigare. Får mycket speltid men motståndarna läser henne mer och mer. Något som IKSU inte lär missa.

Inga större tapp i IKSU som jag tycker påverkar truppen. Exakt lika starkt som senast och om inte bättre. Systrarna Kauppi kommer såklart dominera. Ena systern ska vinna poängligan om inget oväntat händer.

Detta är en match som IKSU SKA vinna. Mora är riktigt tunna bakåt i mina ögon. Bör kunna mala på framåt och vinna denna match komfortabelt. Jag är medveten om att raka segern är slashad för folket men väljer ändå att kliva in på handikapp också.

This is the stats tab
This is the post tip