Det är sällan jag rekar annat än orientering här på R&K, men eftersom att det är mitt i vintern och så långt ifrån både barmark och 10-mila man kan komma tänkte jag dela med mig av mitt spel på JVM idag.

Har följt nästan alla matcher i hela turneringen och jag tror vi kommer mötas av den tuffaste uppgiften hittills nu. Vi möter ett Finland med kokande promillefyllda finnar som bara ska ta sina små lejon till en final. Finland själva har fått precis som dom vill, inget lill-nylle och tidiga semifinalen kl 15. MEN när lill-nyllet blev skadad var det många som blev oroliga, dock har vi ju kvar mini-nyllet och många av hans vapendragare. Sverige kommer att kunna stå upp bra idag, och att vi kan göra mål är det ingen tvivel om.

Bortsett från 1-0 vinsten mot USA har vi sprutat in mål, idag får vi 1.68 på Ö3 mål Sverige. Alltså pengen tillbaka på 3 mål och vinst på allt över, vilket jag tycker är väldigt bra.

JVM hittills:

Sverige - Slovakien: 6-0 (kvartsfinal)
Kanada - Sverige: 2-5
Sverige - Danmark: 5-0
Sverige - USA: 1-0
Schweiz - Sverige: 3-8

------------------------

Finland - Kanada: 6-5 (kvartsfinal)
Finland - Tjeckien: 5-4
Slovakien - Finland: 3-8
Ryssland - Finland: 6-4
Finland - Vitryssland: 6-0

Många mål i både Sverige och Finlands matcher hittills i JVM, vi får Ö5.5 i matchen till svaga 1.60 och jag tror inte Finland vinner den här matchen. Jag tror hårt på många mål och Sverige som segrare i slutändan.

Lycka till vid rygg och droppa gärna nån kommentar eller två så får vi lite fler åsikter!

/ REken

This is the stats tab
This is the post tip