Dags för möte två mellan Vegas-Dallas. Det är en kvällsmatch och fint det något finare än att bänka sig i soffan en söndag 21.00 och njuta av Stanley Cup slutspelet?

I första matchen drog Vegas det längsta strået och fick tillslut med sig segern efter övertid. Vegas imponerande defensivt och släppte bara till 2,22xGa (expected goals against). Framåt skapade Vegas 2,9xG och deras målskytte var utspritt i andra, tredje och fjärdelinan. Återigen visar Vegas att det finns en fin bredd i truppen och att alla spelare kan kliva fram både offensivt och defensivt i viktiga matcher.

Defensiven återigen nyckeln

Mitt case från förra mötet kvarstår. Dallas är fortfarande mer beroende av sin förstalina och har inte samma bredd. Sist fick dem det att funka och förstalinan var inblandade i samtliga tre mål (Hintz 3p, Pavelski 2p och Robertson 2p). Kan Vegas hitta nycklar till att stänga ner den linan så ser jag inte hur Vegas ska kunna förlora detta mötet. Vi såg hur Vegas lyckades med detta flera gånger mot Oilers förstalina så jag skulle inte bli förvånad de lyckas igen.

Jag tycker Vegas konstant tar kliv framåt i detta slutspel och tror att Dallas återigen får det tufft. Jag väljer därför att spela: Vegas Golden Knights (Moneyline) @ 1.83 hos bet365 . Jag investerar 2.5 units (1-5u skala)

För den lite mer modige så är raka på Vegas till @ 2.45 absolut fin. Dock så rök jag på det senast så väljer idag att gardera mig med inklusive övertid.
This is the stats tab
This is the post tip