Vlhova körde upp sig i andra åket och löste pallen tillslut. Det gjorde att vintersporten startade säsongen med gröna siffror.

Idag herrarna

Storslalom Sölden
Första åket kl.10
Andra åket kl.13

VINNARE
Sedan Hirscher slutade är det Pinturault och Kristoffersen som är de bästa. För att ngn annan ska vinna krävs det att de här två gör ngt misstag alt. att någon annan har en dag utöver det vanliga.

Mellan de här två håller jag Pinturault högst här. Han trivs i den här tuffa backen där han vann förra året. Kristoffersen har dessutom gått upp rejält i vikt över sommaren(!), dock medvetet ska tilläggas. Han vill få till en annan typ av åkning och har därför lagt på sig runt 7 kg, det borde ta några tävlingar innan Kristoffersen kommer in i det nya.

Pinturault vinna @3.75(3/5 u) Unibet


PALLEN
Det är ett gäng åkare som har chansen och det är lite av ett getingbo. Väljer två stycken som jag tycker betalar lite för högt.

Odermatt har visserligen dragit lite av nitlott i startnummer & går ut som nummer 15. Men det höll bra för damerna så det bör vara ok när han ska köra. Han är en ung åkare som såg intressant ut förra året. Gjorde ett riktigt snabbt första åk i Sölden så farten finns.

Faivre väljs då han var tvåa här förra året och har ett utmärkt startnummer i nummer 2.

Odermatt topp-3 @5.00(1/5 u) Unibet
Faivre topp-3 @7.00(1/5 u) Unibet


H2H
Unge norrmannen Braathen tror jag också bara blir bättre & bättre. Sexa här förra året. Meillard gör lite för ofta ganska stora misstag.

Braathen bättre än Meillard @1.83(3/5 u) bet365


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip