Tour de Ski

Sprint
Kval damer kl.09:15
Kval herrar kl.10:10
Finaler kl.11:45

Dags för tour de ski. Till skillnad mot de senaste tävlingarna är nu Sverige på plats medan Norge har valt att inte ställa upp pga Corona.

Det har verkligen öppnat upp för svenskorna i denna tour.

VINNA TOUR DE SKI
För mig är Frida Karlsson klar favorit. Det ska stå mellan henne & Ebba då de två är de starkaste på distansloppen. Jag tror Frida är den vassare av de två i sprintloppen vilket kommer ge henne många sekunders fördel mot Ebba. Jag tror också att Frida är starkast upp för slalombacken i det sista loppet.

Frida Karlsson vinna tour de ski @2.20(5/5 u) Casumo , Unibet , LeoVegas

Sprint damer
Svahn är favorit men lite oklart vart svenskorna står nu när de inte tävlat i världscupen på ett tag. Lampic har kvalat bra & kört bra i de senaste tävlingarna & trivs bra i den fria stilen. Tror hon är bäst utöver svenskorna vilket ska räcka till pallen.

Frida Karlsson visade upp en god sprintform i Östersund i interntävlingen härom veckan. Med norskorna borta finns det hyfsade chanser att nå semi, speciellt om hon väljer kvart 4 el 5 som brukar vara lite svagare.

Lampic topp-3 @2.25(3/5 u) bet365

Frida Karlsson till semi @2.50(3/5 u) bet365

Sprint herrar
Chanavat har vunnit kvalet i både Davos & i Dresden. I Davos blev han pååkt och i Dresden var han bara trea i semifinalen vilket överraskade mig. I teamsprinten såg han sedan vass ut & för mig är det bara Pellegrino emot & då är över 4 ggr aningen för högt. Oddset på topp-3 är väldigt bra, dagens bästa.

Bolshunov har varit med i toppen både i Davos & i Dresden. Lär vara det här också.

De Fabiani är i bra form & likt Frida Karlsson bör han välja kvart 4 el kvart 5 för att maximera antalet bonussekunder inför distansloppen.

Häggström gillar fria stilen, tror han är bäste svensk.

Chanavat vinna @4.25(1/5 u) Casumo , Unibet , LeoVegas
Chanavat topp-3 @1.90(5/5 u) Casumo , Unibet , LeoVegas

Bolshunov topp-3 @2.62(2/5 u) bet365

Häggström bäste svensk @2.50(2/5 u) Casumo , Unibet , LeoVegas

De Fabiani till semi @2.62(2/5 u) bet365

Trevlig första dag på året!

This is the stats tab
This is the post tip