Speltips Vinterstudion söndag

Sport: Skidor
Spelstopp: 2020-12-13 14:00
Land: Flera
Liga: Världscupen
Odds: Flera
Tips: Flera
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Vinterstudion söndag

Fin dag igår där Caviezel @10.00 & Bassino @7.00 gladde mest. Vågar nog påstå att Chanavat vunnit om han inte blivit påkörd av en lite för het hemmajunior.

Hoppas på en lika fin söndag.

Återigen tar vi det i kronologisk ordning.

Storslalom damer
Första åket kl.09:30
Andra åket kl.12:30
Bassino vann klart tillslut igår. Idag körs det i samma backe & jag tycker hon borde vara ännu större favorit än hon blivit. Shiffrin såg vi igår har en bit kvar till formen i storslalom. Även Brignone såg blek ut. Vlhova har en hög högstanivå men över två åk är Bassino den jämnare av de två, Bassino gjorde ngt litet misstag i slutet av andra åket igår men vann ändå klart. Tror hon är bäst igen.

Holtmann får en ny chans. Har åkt bra här tidigare, åkte ur igår men det gör inte att värdet är sämre idag.

Bassino vinna @4.00(3/5 u) Unibet

Holtmann topp-3 @9.00(1/5 u) bet365


Störtlopp herrar kl.10:30
Caviezel vann igår men han är inte lika vass i störtlopp och ska inte hänga med de stora kanonerna här.

Kilde & Feuz är favoriter. Båda var dryga sekunden efter igår men här är dom vassare. Kilde var klart bättre i träningsåken och verkar trivas bra i backen. Träning säger inte allt men uppenbarligen har Kilde hittat vart i banan man kan göra tid. Kriechmayr tror jag är närmast.

Kilde vinna @6.00(1/5 u) bet365
Kilde topp-3 @2.25(4/5 u) Unibet & bet365

Kriechmayr topp-3 @2.25(3/5 u) Unibet & bet365


Längdskidor damer, 10 km fristil kl.10:45
När man tittar på startfältet inser man hur svag den här sporten är utan Sverige & Norge. Otroligt låg klass men spelmässigt går det att hitta vettiga spel.

Finns ett par åkare som sticker ut och mest av alla sett till första helgen i Ruka & loppet igår är det Brennan & Sorina. Brennan vann igår men jag håller Sorina högre i ett distanslopp med individuell start.

Brennan hade en bättre tid i jaktstarten i fristil i Ruka men det handlade mer om att Sorina åkte ihop med Frida, Ebba, Svahn m.fl och om ni minns så åkte de bara och avvaktade varandra sista varvet vilket gjorde att de bakom gick mycket snabbare.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Med individuell start & dessutom med fördelen att gå sist så tror jag Sorina är klart starkast. Kommer också använda Sorina i en h2h-dubbel med Melnichenko, mer om honom under herrloppet.

Strax där bakom är det ett fåtal åkare som har chans på pallen. Stadlober var bara ngn sekund bakom Diggins, Sorina & några till i fristilsdelen i Ruka men hon står många punkter högre i odds. Goda chanser att nå tredjeplatsen.

Sorina vinna @2.80(5/5 u) bet365

Stadlober topp-3 @3.00(2/5 u) bet365

Dubbel
Sorina före Nepryaeva(damer)
Melnichenko före Musgrave(herrar)
@2.25(4/5 u) bet365


Skidskytte damer jaktstart kl.11:45
Väldigt tight här jämfört med herrloppet. 8 åkare inom 30 sekunder & det kommer vara många åkare samlade in mot första skyttet likt i en masstart.

Preuss åkte lika fort som Ekhoff och Roiseland i sprinten vilket imponerade. Skjuter stabilt & ska kunna vara med högt uppe. Av norskorna har Roiseland skjutit bättre än Eckhoff sett över hela säsongen, Eckhoff har en lägre lägstanivå på vallen vilket borde ge utslag över 4 rundor. Jag tror Roiseland har mycket bra chanser.

Där bakom är det inte många som hotar tror jag. Davidova & Simon skjuter lite för dåligt medan Vitozzi åker för sakta. Det ska vara Wierer i så fall men då behövs felfritt skytte, lyckas hon med det lyfter jag på hatten men inget värde för mig.

Därför finns det chanser för de bakom Davidova, Simon & övriga. Där finns Elvira Öberg. Hon är starkast av de som går ut runt henne och hon sköt bra i stafetten. Jag tror hon klättrar.

Roiseland vinna @3.75(4/5 u) bet365

Preuss vinna @7.50(1/5 u) Unibet
Preuss topp-3 @2.50(3/5 u) Unibet

E.Öberg topp-6 @2.37(3/5 u) bet365


Längdskidor herrar, 15 km fristil kl.13:30
Bolshunov såklart favorit men för stor enligt mig. Mitt drag är landsmannen Melnichenko. Till skillnad mot många andra ryssar är han betydligt vassare i den fria stilen. I Ruka var han näst snabbast i fristilsloppet bara 2 sekunder bakom Holund. Svårt att bedöma Bolshunov där som åkte ihop med Iversen & Klaebo där man väntade ut varandra utan att köra fullt sista varvet.

Men oavsett det är värdet helt klart på Melnichenko. Han har gjort riktigt vassa fristilslopp senaste åren & med formen han visade upp i Ruka är chanserna betydligt bättre än oddset säger. Oddset på att Melnichenko når pallen är dagens bästa, kommer stänga långt under 2 gånger. Används också i en dubbel med Sorina.

Melnichenko vinna @7.00(3/5 u) bet365
Melnichenko topp-3 @2.25(5/5 u) bet365


Skidskytte stafett herrar kl.14:00
Frankrike & Norge dominerar stort på herrsidan. 3a, 4a, 6a, 7a var norrmännen i jaktstarten medan fransmännen hade placeringarna 1a, 2a, 5a, 9a. Det som skilde var att tre av fransmännen sköt fullt vilket imponerade. Det är väldigt små marginaler men jag tycker Frankrike är knappa favoriter så bra som de sköt igår.

Ser man på oddsen är Sverige klar trea men jag litar inte alls på svenskarna som det sett ut denna vecka. Det var lätta förhållanden på vallen i jaktstarten men ändå hade de fyra svenskarna tillsammans 13(!) bom. Femling som går ut först idag hade fyra bom och vill det sig illa är han långt efter.

De fyra tyskarna hade 12 bom i jaktstarten så de får det också jobbigt om den trenden fortsätter.

Ryssarna sköt bättre och hade alla sina åkare bland de 24 bästa, tycker de ska vara favoriter mot Sverige. Tror och hoppas att Eliseev slår Femling rejält på första.

Österrike har ett helt ok lag. Komatz är den svaga länken på första men övriga lag är relativt svaga så han ska kunna hänga med hyfsat. Sen har man definitivt ett lag för topp-6.

Frankrike vinna @2.40(4/5 u) Unibet & bet365

Ryssland topp-3 @4.00(3/5 u) bet365

Österrike topp-6 @2.00(3/5 u) bet365


På med kaffet & njut av fin vintersport och lycka till om ni väljer ngn ovan.

Trevlig lucia!Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Vinterstudion söndag
Spela på Speltips Vinterstudion söndag
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
handbollstoken - 12 December 2020 - 23:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
BULLDOZER - 2020-12-13 11:41

Handbollstoken, att ingen bara avrättat dig alternativt att du tagit livet av dig själv förvånar mig och och många andra läsare enormt. Du spelar Sorina vinnare @ 2.80 5/5U och hon är inte ens top 6 i mål, 52 SEKUNDER BAKOM!! Hur jävla dåligt mår du? Vart hittar du dina idéer och egentligen din dumma jävel? Dessutom dina handbollsrekar under detta mästerskap är patetiskt pinsamma. Gör oss alla en tjänst och bara försvinn härifrån.

handbollstoken - 2020-12-13 09:16

Damernas storslalom uppskjuten till måndag.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Burnley - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 2
1.99
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Tottenham - Liverpool
Fotboll - Premier League - 2 över 1,5 mål
1.95
01:00  NJ Devils - Philadelphia
Ishockey - NHL - 2
2.05
20:45  Torino - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.88

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming