Speltips Vinterstudion söndag

Sport: Skidor
Spelstopp: 2021-01-24 15:05
Land: Flera
Liga: Världscupen
Odds: Flera
Tips: Flera
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Vinterstudion söndag
Back igår då Iversen var det som lyckades. Ebba en liten besvikelse för mig, trodde inte Fossesholm skulle bryta ner henne.

Hoppas några hade Iversen @8.00 iaf, den räddade ändå en hel del.

Dagens i kronologisk ordning.

Längdskidor stafett damer kl.09:30
Fyra sträckor gånger 5 km, två klassiska och två i fristil.

Norge: T.Weng, Johaug, Fossesholm, H.Weng
Sverige: Kalla, Ribom, Modig, Andersson
Finland: Matintalo, Niskanen, Mononen, Pärmäkoski
Ryssland: Kirpichenko, Nepryaeva, Nechaevskaya, Istomina
Tyskland: Gimmler, Hennig, Carl, Fink
USA: Brennan, Diggins, Laukli, Patterson

Norge såklart självklara, hade alla pallplatser igår & inget kan stoppa Norge. Norge har sitt svagaste kort på första sträckan men inget annat lag har ngt starkt kort där heller så det lär vara många lag tillsammans till första växling & sen avgör Johaug på andra sträckan.

Där bakom är det jämnare.

Sverige, Finland, Ryssland, Tyskland & USA är lagen som lär hamna 2a till 6a.

På de som kör första sträckan hade Kalla snabbast tid i klassiska delen igår. Men hon är inte i den formen att hon kan lämna de andra över 5 km. Därför bör många vara med in till första växling. Ryskan & Tyskan är nog de som riskerar att få släppa här. Tiril Udnes Weng är nog den som spurtar bäst i klassiskt så jag tror hon växlar först.

På andra sträckan ser ni på namnen att det kommer gå undan. Johaug kör direkt. Sen har många lag sina starkaste kort här i Diggins, Hennig, Nepryaeva & Niskanen. Hennig har nog en bit fram så Tyskland räknar jag bort. Men övriga kommer gå ut runt Ribom & här ska hon försöka hänga på vilket kan bli tufft, hon fick släppa till samtliga de namnen igår på den klassiska delen. Det spricker nog upp en del på den här sträckan där jag tror Sverige har en bit upp till Norge, Finland, Ryssland & USA.

På tredje kommer sen en del svagare kort igen & så också för Sverige. Modig är Sveriges svagaste kort men möter inga starka åkare. Däremot finns risken att hon har en bit upp till Finland, Ryssland & USA. Jag tror inte hon åker ikapp dom och då är risken att avståndet växer. Laukli får nog släppa så här försvinner även USA. Även Ryssland är svaga på tredje & fjärde.

Här är frågan hur långt Ebba har upp till Pärmäkoski. Jag tror Niskanen & Mononen har kört ifrån Ribom & Modig så pass många sekunder att Ebba får för långt fram. Så mitt spel blir att Finland är före Sverige i mål.

Norge vinna sträcka 1 @3.50 (3/5 u) bet365

Matintalo före Brennan sträcka 1 @1.80 (4/5 u) Svenska Spel

Finland före Sverige @1.85 (4/5 u) Unibet
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Störtlopp herrar kl.10:20
Klipper in gårdagens inställda race då det blir samma spel:

Nytt störtlopp i klassiska Kitzbuhel och över 3000 meters störtlopp vilket kräver sina åkare. Ett par uråkningar i fredags när Feuz vann utan att ha visat form på ett tag. Tror inte han vinner två raka. Mayer var nära trots ett inte alls perfekt åk, han visar att han har bra form. Min vinnare.

Clarey var fyra trots fall under träningen. Nu när han satte ner ett åk lär han vara ännu vassare.

Mayer vinna @3.75 (3/5 u) bet365

Clarey topp-3 @5.50 (2/5 u) bet365 & Unibet

Längdskidor stafett herrar kl.10:40
Här är varje sträcka 7.5 km.

Norge: Golberg, Iversen, Roethe, Krueger
Ryssland 1: Chervotkin, Belov, Spitsov, Bolshunov
Ryssland 2: Semikov, Yakimushkin, Melnichenko, Ustiugov

Övriga lag har inget att sätta emot. Sverige har ett bedrövligt lag där endast Burman som kör tredje håller en godkänd nivå.

Det blir en riktig kamp här där jag tror Bolshunov avgör tillslut.

På första och andra sträckan har jag svårt att se någon av de tre topplagen komma loss, samtliga sex åkare är riktigt starka klassiska åkare och på 7.5 km tror jag inte det går att göra så mycket.

Angående första sträckan ska Golberg ända ha snabbast avslutning och vinner sträckan.

Det som kommer bli avgörande är om Roethe kan hänga av Spitsov & Melnichenko för det behöver han göra. Spitsov & Melnichenko är två bra ”hängåkare” och de kommer inte dra nånting eftersom Ryssland har vassa spurtare på sista sträckan. Jag tror inte Roethe lyckas men det är inte helt givet.

På sista är det dags för Bolshunov. Igår styrde han loppet & det kändes som att han & Iversen skulle göra upp om det när Bolshunov körde omkull med Holund knappa kilometern innan mål. Bolshunov var riktigt förbannad efteråt och kallade det för ”norsk taktik”. Jag tror han är otroligt revanschsugen och jag tror han hänger på Krueger lätt och sen leker med Krueger på upploppet. Skulle det vara så att Roethe ger Krueger en lucka tror jag Bolshunov kan hämta upp även det. Ustiugov är svårläst då han varit borta länge i sviterna grön Covid-19 likt Kalla men jag har svårt att se hur han ska ro på Bolshunov.

Golberg vinna 1a sträckan @1.94 (4/5 u) Svenska Spel

Ryssland 1 vinna @2.75 (4/5 u) bet365 & Unibet

Super-G damer kl.12:00
Goggia vann störtloppet men Gut-Berhami var nära bara 27 hundradelar efter. Ledecka var bra med men körde ut ordentligt, hade trott på henne idag utan den utkörningen men den måste påverka henne idag.

Gut-Behrami är en vassare i Super-G där hon leder cupen. Jag tycker hon ska vara favorit idag.

Curtoni är aningen vassare i störtlopp och visade fin form igår när hon slutade trea. Ligger nia i cupen i Super-G så oddset på pallplats är väl högt.

Gut-Behrami vinna @5.50 (2/5 u) Unibet

Gut-Behrami topp-3 @2.00 (4/5 u) bet365 & Unibet

Curtoni topp-3 @11.00 (1/5 u) Unibet

Skidskytte stafett damer kl.12:45
Norge: Knotten, Tandrevold, Eckhoff, Roiseland
Frankrike: Bescond, Chevalier, Braisaz, Simon
Sverige: Skottheim, E.Öberg, Persson, H.Öberg
Tyskland: Hinz, Hettich, Herrmann, Preuss
Ryssland: Pavlova, Akimova, Mironova, Kaisheva

Norge & Frankrike har de klart bästa lagen. Men de är osäkra på vallen just nu. De fyra fransyskorna sköt tillsammans 12 bom i masstarten vilket också de fyra norskorna gjorde. Bescond var före Knotten trots två bom i masstarten så med ett ok skytte sätter hon Frankrike i ledning. På andra har Chevalier gjort betydligt bättre tävlingar i veckan än Tandrevold och eftersom Eckhoff/Roiseland sett lika osäkra ut som fransyskorna den här veckan håller jag Frankrike som favoriter. Simon slår också Roiseland i en spurt om det blir så.

Sverige ser inte ut att vara i form. Skottheim är ett frågetecken & Elvira Öberg har tappat formen helt alt. att den höga höjden inte passar henne då hon åkt väldigt svagt.

Ryssland hade tre åkare topp-10 i distansloppet & skjuter ofta bra i stafetter. Kan Akimova klara sig utan straffrunda på andra blir Ryssland farliga. Tror dom är före Sverige & kanske även Tyskland.

Frankrike vinna @3.75 (3/5 u) Unibet

Ryssland topp-3 @3.25 (3/5 u) bet365

Bescond vinna första sträckan @5.50 (1/5 u) bet365

Dubbel
Tyskland före Sverige
Ryssland före Vitryssland
@2.79 (3/5 u) Svenska Spel

Skidskytte masstart herrar kl.15:05
Över fyra skjutningar går det just nu inte att tro på ngn annan än Holm Laegreid. Skjuter bland de bästa & åker dessutom snabbt just nu. Min vinnare.

En som också är i form just nu är Hofer. Bra distanslopp där han slutade fyra.

Holm Laegreid vinna @7.30 (1/5 u) Svenska Spel

Holm Laegreid topp-3 @2.80 (4/5 u) Svenska Spel

Hofer topp-6 @2.15 (3/5 u) Unibet

Holm Laegreid fler träff än Peiffer @2.00 (3/5 u) Unibet

Trevlig söndag!

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Vinterstudion söndag
Spela på Speltips Vinterstudion söndag
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
handbollstoken - 24 Januari 2021 - 08:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
handbollstoken - 2021-01-24 07:33

OK90
Då har du räknat fel:
Störtlopp damer: -5 u
Längd damer: -6 u
Längd herrar: +15 u
Skidskytte damer: -11 u
Skidskytte herrar: -3 u
Landade i -10 u så nog vill jag påstå att Iversen räddade en hel del.

Gällande antalet spel ska man se de var för sig. Självklart ska ingen lägga 1/3-1/2 sin spelkassan på en dag. Förhoppningsvis hittar man ngt spel beroende på vilken vintersport man spelar på, därför delar jag mina tankar i alla grenar. Se det som ett smörgårdsbord där du väljer det godaste ;-)

OK90 - 2021-01-24 01:37

Hur kan du säga att Iversen räddade en ”hel del ”när du (om jag räknade rätt ) gick back 23-25 Units ? Han räddade en liten del.
Vet inte vad du har för system men för mig så hade 25 Units vart 1/4 av min spelkassa.
Sedan har du en del kloka tankar som jag ryggat men skulle aldrig få för mig att skicka ut 30-50 Units under en och samma dag vilket för mig hade vart 1/3-1/2 del av spelkassan


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Mora - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.90
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - CP ö 6,5 skott
2.10
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
20:45  Huddersfield - Cardiff
Fotboll - Championship - HUD ö 4.5 hörnor
1.93
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming