Dag 3 Skidskytte-VM.

Herrmann otroligt snabb igår men tyvärr 3 bom. Ändå kändes bronset säkrat när de bästa kört men då hittade två storskrällar rätt och slog Herrmann. Surt att vara så nära på 3 bom.

Känslan är ändå god.

Herrar sprint kl.14:45
Det har visat sig både i stafetten & i damloppet att den tuffa ingången till vallen och framförallt höga höjden gör att det blir en del bommar.

Startnummer favoriterna
3: J.Bö
5: Desthieux
7: Dale
8: Fillon Maillet
18: Fourcade
20: Doll
22: Peiffer
23: T.Bö
43: Loginov

Thingnes Bö, Fourcade & Fillon Maillet är de som sticker ut sett över hela säsongen. Thingnes Bö är solklar favorit men ser inte värdet där. Fourcade har faktiskt aldrig presterat särskilt bra i Antholz och Fillon Maillet är inte den säkraste på vallen så jag väljer bort favoriterna.

VINNARE/TOPP-3/TOPP-6
Bakom de 3 nämnda placerar sig T.Bö & Desthieux sig närmast i totala världscupen. Och att man som fjärdehandsfavorit här betalar över 20 ggr tycker jag är väl högt. Av dessa två tycker jag Bö har störst chans, Desthieux har låga 79% i liggande och jag tror inte han skjuter fullt på den här banan när han ligger så lågt i övrigt.

T.Bö gjorde en bra sträcka i stafetten men framförallt skjuter han väldigt bra i år vilket kan räcka långt här. Han har hela 95(!) % i stå vilket är väldigt bra. Säger inte att han vinner men oftare än var tjugonde gång vinner han garanterat. Blir en stege med högst insats på topp-6, välj den du tycker är bäst.

T.Bö vinna @23.00 (1/5 u) bet365
T.Bö topp-3 @6.00 (2/5 u) bet365
T.Bö topp-6 @2.50 (3/5 u) 888sport , Unibet , Casumo & LeoVegas

TOPP-6
En som också åkte en bra sträcka i stafetten och som sett bra ut senare delen av säsongen är Peiffer. Peiffer har också åkt bra här tidigare säsonger & har varit på pallen.

Peiffer topp-6 @3.50 (2/5 u) bet365

SVENSKSPELET
Vi såg i stafetten hur svaga de svenska herrarna är. 888sport , Casumo , Unibet med flera har satt upp Samuelsson mot Rastorgujevs. Rastorgujevs är ingen stjärna men ligger före Samuelsson både i den totala världscupen & i sprinten och när Samuelsson visade upp riktigt dåligt skytte i stafetten ser jag inte varför Samuelsson är favorit.

Rastorgujevs före Samuelsson @2.10 (3/5 u) 888sport , Casumo , Unibet , LeoVegas

Trevlig lördag!

This is the stats tab
This is the post tip