Skidskytte, stafett damer kl.13:15.

DAMER

Tyskland
Hinz
Hildebrand
Herrmann
Dahlmeier

Norge
Solemdal
Tandrevold
Eckhoff
Roiseland

Frankrike
Chevalier
Aymonier
Simon
Braisaz

Sverige
Persson
Brorson
Magnusson
Öberg

Italien
Vitozzi
Gontier
Wierer
Sanfilippo

VINNARE
Bland dessa 5 lag finns nog medaljörerna. Italien tycker jag har två kort som är lite svaga för att de ska räcka till seger. Frankrike har inte de riktigt vassa korten.

Kvar då är Norge, Tyskland & Sverige. För mig är Tyskland klart bäst. Dahlmeier/Herrmann är ren klass, Hildebrand möter ingen världsåkare på andra så om bara Hinz hänger med hyfsat på första har Tyskland jättechans. Större chans än oddset hos mig. Detta då Norge ofta har problem med skyttet och Sverige känns lite svaga framförallt på tredje sträckan där det kommer gå fort.

FÖRSTA STRÄCKAN
Gällande första sträckan ser jag ingen slå Vitozzi, finns ingen med den kapaciteten. Hoppas bara Vitozzi är hyfsat nära.

H2H
Tycker inte Frankrike har så starkt lag. Gällande Italien tror jag Vitozzi vinner första klart, tror därför Gontier har hyfsat läge att hänga med ok med tanke på att andrasträckan generellt känns ganska svag. Wierer kör upp Italien på tredje. På fjärde är man för svaga för att nå yttersta toppen men tror man har goda chanser att slå Frankrike.

Tyskland vinna @3.00 (4/5 units) Unibet & LeoVegas

Italien vinna första sträckan @2.00 (4/5 units) bet365

Italien före Frankrike @2.20 (4/5 units) Unibet & LeoVegas

Tar herrloppet sen!

This is the stats tab
This is the post tip