Speltips: Pukeberg-Runsten

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-06-20 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 4 SÖ
Odds: 1.90
Tips: 1
Uppehåll i EM och vad passar då bättre än att titta till lite i ens egen bakgård? På Pukevallen, mitt andra hem, där jag är uppvuxen lika mycket som jag är uppvuxen i mitt primära hem på Storgatan i Nybro spelas det idag division 4-fotboll, och det kommer att gå bra för de rödvita pukebröderna.

Pukeberg har blandat och gett i inledningen av säsongen, MEN, detta egentligen enkom som en följd av skade- och frånvaro-bekymmer. När man har varit fulltaligt manskap har man imponerat på mig i de matcher jag har sett.

Senaste omgångens genomklappning är jag i bettingmässiga termer enbart tacksam över då oddset är höjt tills ikväll. Man fick stryk med 4-0 borta mot Ängö, ett Ängö som då spelade som spelare som uteslutande skulle kunna platsa både en och två divisioner högre upp i det småländska seriesystemet, dessutom hade Puke då fyra startspelare borta i den matchen.

Ikväll då Runsten/Möckleby gästar Pukevallen i Nybro är det första matchen i år som hemmalaget har ett fulltaligt mittfält med alla fyra startspelarna på mittfältet disponibla i en och samma match. Idag saknas bara en enda spelare i hemmalaget och det är ytterst lägligt då man behöver en trea och framförallt då man möter ett lag från Öland som visserligen av tradition är starka hemma på ön men som brukar ha problem på fastlandet.

Runsten/Möckleby har två vinster och två förluster på bortaplan. Pukeberg har förlorat samtliga sina fyra bortamatcher men har varit betydligt stabilare och starkare hemma, både poängmässigt men framförallt spelmässigt där man ofta har fört stora delar av matcherna.

1.90 är helt klart acceptabelt och det kör vi på. I division 4 kan visserligen en del ojämna laginsatser återfinnas med jämna mellanrum men det här ska inte innebära några problem för att plocka tre poäng även om man inte är på absoluta topp-nivå nu när man har så många spelare av kvalité tillbaka i startelvan, något som alltså varit sällsynt i inledningen av säsongen.

1.90 för Pukebergs BK att besegra Runsten/Möckleby är taget på Nordicbet.

Lycka till lads!
  Pukeberg-Runsten
Spela på Speltips Pukeberg-Runsten
RalleArvid - 20 Juni 2012 - 10:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-06-20 16:59

Jag kommer förmodligen kunna rapportera löpande resultat på twitter. @RalleArvid

Pettson - 2012-06-20 14:15

Tack för England igår. alltid skönt när man ser att englandsexprt spelar likadant. känns tryggt! :)


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:30  Varberg - Oskarshamn
Fotboll - Kval till Superettan - BLGM
1.72
15:00  England - Kroatien
Fotboll - Nations League - Över 3,5 kort
1.65
15:00  England - Kroatien
Fotboll - Nations League - 1
1.88
20:45  Spanien - Bosnien
Fotboll - Vänskapsmatch - BLGM
2.23

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming