Speltips: Empoli-Varese

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-02 15:00
Land: Italien
Liga: Serie B
Odds: 2,06
Tips: 1
Empoli har gått mycket starkt en längre tid med endast en förlust på de 14 senaste matcherna och laget gav ett förnyat formbesked i veckan då man övertygade besegrade Brescia på bortaplan med klara 3-0. Man ligger för tillfället femma i tabellen med 43 poäng, tre bakom dagens motståndare, ligafyran Varese, och med fem poäng ner till Juve Stabia under kvalstrecket.

Till detta toppmöte saknar laget avstängda försvarsduon Tonelli och Hysaj men mittbacken Pratali är tillbaka och Accardi är en fullgod ersättare på vänsterbacken så deras frånvaro bör inte vara något större problem. Offensive stjärnskottet Saponara fick en smäll senast men han kan spela här.

Överraskningslaget Varese har också god form även om det sena avgörandet mot Cesena i tisdags inte var helt välförtjänt. Den vinsten blev dock onödigt dyrköpt då vasse anfallaren Ebagua drog på sig ett rött kort
i slutminuten. Nigerianen har gjort 12 mål hittills och då även brassen Neto Pereira saknas här kommer Varese till spel med en kraftigt försvagad offensiv. Även i det bakre ledet har man ett kännbart avbräck då viktige mittbacken Rea också är avstängd.

Med tanke att man saknar flera tongivande namn lär nog Varese agera ganska försiktigt här men med bland andra Saponara, Tavano och Maccarone har Empoli troligen ändå tillräckligt med offensiv kvalité för att utnyttja gästernas brister och gå segrande ur detta möte. Jag testar ettan till goda 2,06 hos Betsafe.
  Empoli-Varese
Spela på Speltips Empoli-Varese
Kallberg - 2 Mars 2013 - 04:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:45  Rosenborg - Valur
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.83
21:44  Volnik Du Kras - Villiam
Trav - Eskilstuna - H2H 1
1.95
17:00  Dinamo Minsk - Derry City
Fotboll - Europa League-kval - 1 asian hcp -1.5
1.70

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar