Speltips: Everton-Norwich

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-01-11 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.14
Tips: 1 -1.5
Ödesmatch nere i Wales och jag är så nervös att jag inte orkar reka matchen överhuvudtaget, jag orkar inte ha något annat fokus än enkom att överleva under de 90 plus tillägg som innefattar Cardiff vs West Ham. Istället tycker jag mig hittat ett riktigt bra spel här som vi kan gå in på för alla sköna slantar som gårdagens Leicester-Derby inbringade.

Everton tar emot Norwich hemma på Goodison och Everton som vi vet har ju verkligen imponerat under nya managern Martines, framförallt på hemmaplan. Man har bara förlorat en enda match och den kom både oväntat och kanske en smula orättvist mot Sunderland, trots att Howard blev utvisad väldigt tidigt i matchen och man fick spela med 10 man i nästan samtliga 90 minuter lyckades man nästan få med sig både en och tre pinnar. Förutom den förlusten har man 8 segrar och tre oavgjorda och detta trots att man mött lag som Saints, Liverpool, Spurs och Chelsea.

Norwich har inte vunnit på 6 matcher och på bortaplan har man bara en vinst på sina 8 senaste varav 5 är förluster. Dessutom har man förlorat borta mot lag i Evertons del av tabellen med siffror som 5-1, 7-0, 4-1 och 4-0. De enda lag som man inte har förlorat mot är Crystal Palace, Sunderland, Stoke och West Brom så ja, det här kommer nog inte sluta trevligt för Norwich denna gång heller.

Everton har bara förlorat 3 av 23 tävlingsmatcher under Martines och det är väldigt sällan som man går mållösa från planen, i tre av de fem senaste hemmamatcherna har det blivit storsegrar, 4-0, 4-1 och 4-0, och detta tycks vara en trend som är tydlig mot lag från de lägre regionerna i tabellen eller seriesystemet.

Norwich har bara vunnit en av de 9 senaste matcherna både hemma och borta mot Everton och Everton är obesegrade hemma mot Norwich i modern historia.

Jagielka och Distin är båda tveksamma för Everton och känns tveksamma för spel, men de testas ändå matchdag, övriga frågetecken tros vara uträtade innan domaren blåser till spel. Saknas görs bara Deulofeu och Gibson helt säkert.

I Norwich saknas Michael, Jonny Howson, Alex Tettey och Anthony Pilkington samt Elliott Bennett.

Jag ser inte hur Norwich ska kunna hota ett Everton med momentum, hemmaplan och bättre inbördes statistik samt skadesituation. Därför är 2.14 för hcp -1.5 för Everton taget utan att blinka.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
  Everton-Norwich
Spela på Speltips Everton-Norwich
RalleArvid - 11 Januari 2014 - 00:21
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
thomas88 - 2014-01-11 13:09

Det enda som talar emot pålitliga Everton är att de inte lyckats besegra Norwich de 5 senaste matcherna lagen emellan.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskrona - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 asian hcp -1
1.82
20:30  Atalanta - Lazio
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.74
20:33  Lopp 7: Kristina Sånna
Trav - Eskilstuna - Vinnare
2.35
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.86
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - AB ö 4,5 hörnor
1.80
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming