Är på väg till hovet för att plåga mig själv i ett par timmar.
Djurgården kommer att köra över Björklöven idag.
Dif har spelat upp sig och jagar en topp-tre plats. De har också dubbel revansch att kräva. Dels för förlusten i umeå senast lagen möttes. Dig tycker de hade segern klar inför sista perioden men Löven vände o vann. Men också dels för förlusten i Karlskoga senast.
Dif ledde med 1-0 efter 1a men BIK vände o vann. Jag såg matchen o tycker det var en helt jämn match som kunde slutat hur som helst.
Räkna med ett hungrigt hemmalag idag.

Löven då? Ja vad ska man säga. De är ganska lätttippade just nu. Bedrövlig form 1-1-7 på de nio senaste. Enda segern kom efter uppehållet hemma mot Timrå, 2-1.
Det är just hemma kontraktet ska räddas. Borta i dagen form och skadeläge räcker man inte till.
Raycroft som kunde vinna matcher på egen hand har matchats för hårt och är sliten. Han räddar inte många puckar just nu och ngn hjälp får han inte heller. Det är rena hönsgården i Löven nu. Alla skador har gjort att man tvingats låna in dussinlirare och det ger ingen arbetsro eller kontinuitet.
Just nu och den senaste månaden håller inte Löven allsvensk klass. Det har visat sig gång på gång då man blir utklassad i match efter match. 1-6 mot Timrå, 0-3 mot BIK och nu senast 2-5 mot SSK. Ofta ligger man under stort redan efter första perioden och matchen är förlorad. De andra laget drar sig tillbaka och tillåter löven att sticka upp lite. Senast mot SSK var det likadant. 3-0 efter första och matchen var körd. W.Nylander hade sån lekstuga att det var pinsamt att se.
Löven spelar 2-2 resten av matchen men så fort det höll på att bli lite nerv gjorde SSK mål.
Efter matchen går tränare Öhman ut och säger att det var ett steg i rätt riktning. Herregud säger jag om man blir utspelad av SSK och tycker det är att gå i rätt riktning vet jag inte vilken målsättning man har.
Det säger lite om situationen i Löven just nu.

Ett taggat Dif kommer fullständigt krossa Löven.
Anar att det minst kommer stå 2-0 till Dif efter första och de kommer inte slå av på takten. Tror detta blir riktigt stygga o pinsamma siffror.
5,6-0?
Tycker att alla hcp-lir är bra här. Höll på att trilla av pinn när jag såg att Bwin hade 1.90 för -1.5 sänkt till 1.85 nu övriga ligger på 1.70-1.80 vilket också är bra.
Finns fick -2.5 också liknande så det är bara att hugga.
Ett annat intressant lir är DIF att leda efter första till drygt dubbla degen. Bara att välja o vraka efter eget huvud.

EDITERAD 2014-01-11 13.50:04

This is the stats tab
This is the post tip