Hello! Gårdagen var inge vidare då Leksand enbart lyckades göra ett mål på Färjestad. Minnesota hade 3-3 inför tredje perioden mot Colorado men föll tillslut med 5-3. Nya tag!

Inatt så tar New York Rangers emot Philadelphia Flyers.

Hemmalaget Rangers kommer närmast från en 3-2 seger hemma mot Dallas Stars. Matchavgörandet målet kom med mindre än två minuter kvar av tredje perioden av Rick Nash. Även något positivt för Rangers är att Henrik Lundqvist verkar ha hittat formen.
På lagets tio senaste matcher så har Rangers tagit 7 segrar, 2 förluster och 1 förluster efter övertid/straffar 7-2-1.
Det gör att Rangers med sin fina form befinner sig på en åttonde plats i Eastern Conference med 49 poäng på sina 46 spelade matcher.
I Madison Square Garden så har Rangers börjat att hitta till sitt rätta spel. Med poäng i fyra raka hemmamatcher och tre segrar på dom fem senaste lovar gott för hemmalaget. Med 21 poäng på 22 hemmamatcher och en statistik på 9 segrar, varav 2 efter övertid/straffar och 13 förluster, varav 3 efter övertid/straffar gör att Rangers är Eastern Conference trettonde bästa hemmalag.
Rangers har lite smått osannolikt inte ett enda avbräck inför nattens match.

Philadelphia Flyers bröt igår sin fina tio raka hemmasvit genom att förlora med 6-3 mot Tampa Bay Lightning. Trots att laget vann skottstatistiken överlägset och hämtade ikapp 1-3 till 3-3 så ville det sig inte mer för Flyers.
Men på lagets tio senaste matcher så har det blivit 7 segrar och 3 förluster 7-3-0.
Det gör att Flyers ligger på en sjätte plats i Eastern Conference med ett poäng mer än motståndarna Rangers med 50 poäng på 45 matcher.
På bortaplan så har Flyers trivts helt okey under säsongen. Med fyra segrar på lagets fem senaste bortamatcher gör att Flyers har spelat till sig 26 poäng på 25 bortamatcher gör att Flyers är Eastern Conference sjätte bästa bortalag. Med en statistik på 11 segrar, varav 4 efter övertid/straffar och 14 förluster, varav efter övertid/straffar.
Flyers vann sin senaste bortamatch mot New Jersey Devils med 3-2 efter övertid i en match där Devils var det bättre laget fram till tredje perioden och fick in 2-2 målet med 30 sekunder kvar av matchen i spel med en man mindre på isen. Men Flyers skärpte sig och tog sig samman och vann i förlängningsspelet.