Tyvärr hann jag inte med någon rek igår, men ni som var med på twitter vet att det gick bra där totalt 4/5 spel hittade hem och förhoppningsvis kan vi avsluta november på ett fint sätt. Vi har ett par spännande matcher i natt och jag tycks hitta en match där vi har bra förutsättningar till hemmavinst enligt mig.

NY Rangers - Montreal Canadiens

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Tokariski (confirmed)

En repris av fjolårets Conference final väntar när Montreal gästar NY Rangers inne i MSG för första gången den här säsongen efter att Habs tagit det första mötet med 3-1 inne i Bell Center. Som vi alla kommer ihåg var det då Rangers som besegrade Habs med 4-2 i den matchserien och släckte Montreals drömmar om en Stanley Cup.

Montreal leder hela NHL med 33 inspelade poäng på 22 matcher och man är väldigt starka för tillfället med 4 vinster på sina 5 senaste matcher. Man kommer dock in B2B till nattens match efter att gjort en fin insats mot Boston Bruins igår där man vann med 2-0 och Carey Price fick hålla nollan. Montreal är trots sin fina form i ett tufft läge då man spelar sin 6 match på 8 dagar och som sagt B2B i nattens kamp. Man borde vara lite slitna då det inte är några ”lätta” lag man ställt mot (Flyers, Wings, Pens, Blues och Bruins) och Rangers är trots sin svaga form korrekt satt som favoriter.

NY Rangers har haft problem på sistone men man ryckte upp sig en aning senast mot Flyers där backupmålvakten Cam Talbot höll nollan när Rangers vann med 2-0. En match där Flyers var bleka i 57 min tills man plockade ut målvakten Mason och då skapade man ett par farliga lägen. Rangers har dessutom fått vila lite extra de senaste dagarna då deras match mot Buffalo Sabres blev uppskjuten pga av oväder och man bör vara riktigt pigga mot Montreal i natt. Lee Stempniak förväntas även vara tillbaka i spel enligt coach Vigneault.

Skador

NY Rangers: R.McDonagh
Montreal: M.Bournival

Jag tror ett utvilat Rangers med en bra insats mot Flyers senast har väldigt goda möjligheter att följa upp den matchen med en vinst då Montreal borde vara aningen slitna i natt. Backupkeepern Tokariski har gjort bra framträdanden de gånger han startat i år men jag anser det ändå vara ett plus då Carey Price är en av ligans bästa målvakter.

Nattens spel blir alltså

NY Rangers ML @ 1.75 med 4/6 units hos Betsson

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip