Speltips: Bulls@Lakers

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-01-30 04:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.76
Tips: Bulls -8
Riktigt tung NBA-natt för min del. Satte bara ett av mina fyra spel. Cleveland -5,5 och Atlanta -12 missades med en poäng. Men det är bara att ta nya tag.

Min statistik sedan säsongsstarten: 120-83 (+67 units).
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Chicago Bulls gästar Los Angeles Lakers i natt. Jag spelar Chicago -8.0 till oddset 1.76 på bet365.

Efter en period med fyra förluster på fem matcher har Chicago nu vunnit tre av de fyra senaste. Vinsterna har kommit mot starka lag i form av San Antonio (hemma), Dallas (borta) och Golden State (borta). I tisdags vann de alltså borta mot GSW. En riktig prestigeseger som säkerligen har fått upp moralen och självförtroendet i laget rejält.

Chicago har fortsatt vissa skadeproblem. Mike Dunleavy och Jimmy Butler är tveksamma till spel i natt. Det jämnar dock ut sig när det kommer till skadorna med tanke på att Los Angeles Lakers också ha två tunga avbräck. Faktum är att Lakers avbräck är ännu tyngre. Lakers får nämligen klara sig utan sina två bästa poänggörare Kobe Bryant och Nick Young. Där tappar de 36 poäng i snitt. Chicago är desto bredare, och de har visat att det finns gott om spelare som kan kliva fram.

Lakers form är ganska usel. De har förlorat nio raka matcher. Lakers snittar under 89 poäng i sina fem senaste matcher. De måste få ordning på anfallsspelet om de ska ha en chans här. Men utan naturligare poänggörare i matchtruppen ser det mörkt ut.

Chicago är 7-4 ATS som favorit på bortaplan. Lakers är 8-10-1 ATS som underdog på hemmaplan. Chicago är dessutom 4-1 ATS i lagets fem senaste matcher mot lagen från West.

Det går helt enkelt inte att tro på Lakers här. De täckte sin lina mot Washington i tisdags tack vare att Wayne Ellington överpresterade rejält och stod för 28 poäng. Mot Chicago behöver de lyfta sig ytterligare. Lakers saknar helt enkelt offensiva krafter här. Det troliga är att Chicago vinner med åtminstone tio poäng.

Spelar alltså: Chicago -8,0 till oddset 1.76 på bet365.
Units: 3/5.
  Bulls@Lakers
Spela på Speltips Bulls@Lakers
NBA - 29 Januari 2015 - 21:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar