Speltips: Kansas City Royals @ New York Mets

Sport: Baseball
Spelstopp: 2015-11-02 01:00
Land: USA
Liga: MLB, World Series
Odds: 2,05
Tips: Ö 7.0
Hej

Senaste reken gick inte in, Royals stannade på prick 3 runs. Vilket var lite drygt då de gjorde tre i de två första inningsen, så jag somnade om med känslan att det här löser dom. Nej sa Mets, och Royals.

Så till inatt, läget är som följer: Royals har vunnit 3 matcher, Mets har vunnit 1. Royals har chansen att vinna World Series. Risken redan här är att de vill avgöra på hemmaplan. Och Mets lär väl kämpa emot för att sno en match till på hemmaplan.

Inatt är det samma startande pitchers för Royals och Mets som i match 1, Edinson Volquez för Royals och Matt Harvey för Mets.

Jag kopierar vad jag skrev i den första reken på första matchen och dessa pitchers: "Ser man till slutspelet, som är form just nu förvisso, så har man inte så mycket att gå på. Vi har däremot mer att gå på under en hel säsong + slutspel. Räknar man då enkelt hur många över och undermatcher de startande pitchers för inatt har spelat, ja då får vi resultatet att 53,6% av matcherna under säsong och slutspel har gått över 7.0 i dessa lags matcher då dessa herrar som pitchar medverkat. Om det är beroende eller oberoende av dom låter jag vara osagt."

Och den matchen slutade över 7.0 också, och det har alla matcher hittills gjort i denna World Series, 5-4, 7-1, 9-3, 5-3. Båda pitchers gjorde en bra första match och det gick över 7 runs först i botten av nionde inning.

Så det är ungefär lika förutsättningar som i match 1, förutom att dessa lag har lite mer statistik emot varandra och startande pitchers har varit medverkande i ännu en match som gått över 7.0.

Min tanke är, att Royals kan lösa nyckeln till Harvey än en gång, komma ut på bas ofta och få in ett gäng runs, medan Mets får in ett gäng på Edinson och så går det över 7.0. Risken jag ser är som sagt att Royals tar det lugnt för de kan/vill avgöra på hemmaplan, men då har ju Mets chans att köra på rejälare så går det förhoppningsvis över 7 runs.

Finns även över 7.5 till runt 2.30 men jag gillar chansen till void. Spelar 5/10U på över 7.0 runs i matchen.

Rygga på egen risk:)
  Kansas City Royals @ New York Mets
Spela på Speltips Kansas City Royals @ New York Mets
T-wiz - 1 November 2015 - 20:21
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar