Speltips: Skellefteå-Frölunda

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-04-24 15:00
Land: Sverige
Liga: SM-final
Odds: 1.92
Tips: Över 4.5 mål
Kan det möjligen vara säsongens sista rek som jag sitter och filar på nu? Det får vi reda på när det är dags för den femte SM-finalen där Frölunda faktiskt kan avgöra och bli svenska mästare för första gången sedan säsongen 2004/2005. Jag tycker att det är väldigt väldigt svårt att sia om vilket lag som kommer gå vinnande ur kvällens möte, men ett spel som känns riktigt bra ikväll är över 4.5 mål till @1.92 som vi hittar hos Pinnacle Sports, jag spelar detta spel med 4/5U!

Skellefteå:
Herregud vilken uppförsbacke det är för Skellefteå nu. Underläge med 3-1 i matcher och det stämmer inte riktigt i spelet. Dessutom lär självförtroendet vara nere i botten efter två raka hemmaförluster i finalserien och nu är det återigen dags för SKE att ta emot FHC på hemmais. Det är som sagt väldigt svårt att välja ut en vinnare i denna matchen då flera aspekter spelar in. Dels att Frölunda varit klart bättre än Skellefteå under denna serie men samtidigt leder man nu med 3-1 i matcher och vet att det väntar två matcher till varav en hemma om man skulle förlora nu ikväll så man kanske helt enkelt slappnar av lite för mycket. Sen vet man ju inte med Skellefteå heller, det är kanske nu dem blixtrar till, för vi vet ju att dem har potentialen att spela mycket bättre än vad dem hittills gjort. Men ett spel som verkligen känns bra är överspelet. I grundserien låg Skellefteås totala matchsnitt på 5.06 mål per match och nu i slutspelet har målsnittet varit på lite snålare 4.8 mål per match. I finalserien så har det varit väldigt öppet spel och båda lagen spelar med två svagare målvakter än i vanliga fall så det är också en anledning varför det är mer troligt att det ramlar in fem puckar eller mer.

Frölunda:
Nu är det nära. Nära SM-guldet som staden, spelarna, klubben och fansen väntat på i elva år. Man leder serien med 3-1 i matcher och har en hemmamatch kvar att spela. Frölunda har varit bättre i finalserien och förtjänar att leda med 3-1. Men det enda farliga nu är att dem slappnar av. Därför vågar jag inte välja någon sida, men jag gillar desto mer överspelet! Frölunda sprutade in mål i grundserien, faktiskt mest av alla lag, hela 169 mål. Man släppte totalt in 112 mål vilket ger ett totalt målsnitt på 5.4 mål per match! I slutspelet har även Frölunda ett lite snålare målsnitt, men trots allt 4.93 mål per match. Jag tycker linan på 4.5 mål är väldigt fin för oss och har stora förhoppningar om att SKE och FHC ska kunna lösa denna linan!

Inbördes möten:
Nu kommer vi till det mest saftiga. Dem inbördes mötena. Totalt har Skellefteå och Frölunda mött varandra åtta gånger denna säsong och hela SJU möten har täckt kvällens lina och alltså slutat med fem mål eller mer. Grundseriens resultat: 6-2 (FHC), 6-3 (FHC), 2-3 (FHC), 4-1 (SKE) och här kommer finalseriens resultat: 3-4 (FHC), 1-4 (SKE), 1-3 (FHC) och 3-2 (FHC). Slår man ihop dessa åtta resultat blir det totalt 48 mål och i snitt per match har det blivit exakt sex mål!

Som ni ser talar väldigt mycket för överspelet och jag väljer därför att gå in lite tyngre. Spelet tas hos Pinnacle Sports med 4/5U till @1.92!

Match: Skellefteå-Frölunda
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.92
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 24/4 15.00
Tv-kanal: TV4 med start 14.30

Twitter: @SHL-Grinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder
  Skellefteå-Frölunda
Spela på Speltips Skellefteå-Frölunda
SHL-Grinder - 23 April 2016 - 14:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:30  Malmö FF - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.80
18:00  Norrtälje - Vasalund
Fotboll - Div 2 N Svealand - 2/2 HT/FT
1.72
20:15  Sverige - Schweiz
Ishockey - VM  - Över 4,5 mål
1.74
20:45  Barcelona - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - Inter ö 5,5 hörnor
1.98
21:00  Winnipeg - Vegas
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.69

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar