Speltips: Schweiz - Frankrike

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-06-19 21:00
Land: Frankrike
Liga: EM2016
Odds: 2.93
Tips: U1.5
Tredje omgången i EM-slutspelet börjar på söndag, då Schweiz tar sig an världsnationen Frankrike. Två av de fyra senaste inbördesmatcherna har slutat 0-0. Ett oavgjort resultat skulle passa båda lagen, för att båda lagen går vidare, med Frankrike som gruppsegrare och Schweiz som tvåa i gruppen. Inga konstigheter egentligen. Även om oavgjort ligger i luften är jag övertygad om att utifall något lag tar ledningen så kommer inget utav lagen att tokanfalla och satsa på en kvittering. Detta gäller vare sig Frankrike eller Schweiz tar ledningen. Den här matchen kommer bara att spelas av. Krafter ska sparas till viktigare matcher i turneringen.

Det ska fortfarande till att Rumänien VINNER över Albanien för att det ens ska bli någon "spänning" i denna grupp. Marknaden föreslår att Rumänien vinner typ lite mindre än vartannat möte. Jag är beredd att hålla med om det. Albanien har ingen press på sig och kommer att ge allt för att plocka åtminstone en poäng i turneringen. Det är de också värda och fullt kapabla till att lyckas med.

Frankrike kan ta tag i taktpinnen från start och satsa på att kontrollera matchen. Schweiz måste i vilket fall fokusera på försvar, för att i första hand säkra avancemang. Skulle Schweiz lyckas göra ett mål framåt så kommer de att parkera bussen framför det egna målet därefter. Jag kan inte se att fransmännen skulle bränna ut sig på att kvittera heller, med tanke på att de i vilket fall går vidare och kan fokusera på nästa omgång.

Dock är det givetvis ett mer troligt scenario att fransmännen tar ledningen och försvarar det väl. Inför mötet har Schweiz bättre målskillnad och kommer jobba på att inte släppa in något här. Jag misstänker att en del fransmän kommer att testas och luftas här. Jag kan inte på något sätt se att det blir många mål i mötet, eller några alls, förutom om det inte bjuds på tavlor och slarv i försvaret - och att försvara sig har båda lagen varit skickliga på.

Marknaden har sjunkit som sten på UNDER-alternativen. Svenska Spel dröjer sig kvar med oddset 2.93 på under 1.5 mål - det spelar jag på.
  Schweiz - Frankrike
Spela på Speltips Schweiz - Frankrike
rad - 18 Juni 2016 - 23:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Tunnisen - 2016-06-18 23:38

Vad säger att Schweiz inte går för seger och tar 1.a platsen i denna grupp!?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Mayer - Federer
Tennis - ATP Cincinnati - Över 19,5 games
1.65
19:00  Falkenberg - Halmstad
Fotboll - Superettan - Under 3 mål asian
1.75
22:15  Betis - Levante
Fotboll - La Liga - Betis
1.71
16:00  Everton - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
2.00
18:00  Chievo Verona - Juventus
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
1.73
15:00  GIF Sundsvall - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.75

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar