E-Sport(LoL)

21:00 - NA LCS

TSM - NRG

TSM -1.5 @1.65

Bolag: Pinnacle .


Kommentar:

TSM som är just nu överlägset bäst i NA ställs mot ett förmodat mittenlag med stor risk för att hamna i botten efter några förluster i rad.
Några games har TSM tappat mot topplag såsom C9 & Immortals men man har lyckats vinna dessa bäst av tre med "2-1" vilket är ruggigt starkt, än så länge är man obesegrade med "5-0" som statistik och mycket skall till att man tappar ens ett game här mot ett NRG som förlorade igår mot Liquid utan sin välkända ADC "Piglet" som rankas en av dem bästa på sin position i NA men även i världen när han spelar som bäst.
NRG har totalt en seger och fyra förluster(1-4) vilket säger en hel del om deras säsong. Tycker ändå att det finns talang i deras lag men det är ändå knappt något konstruktivt som sker för deras del. Man ser verkligen att de inte hänger med i Rotations ibland och gör misstag som bättre lag ej gör bland annat.

En vanlig draft för TSM och en inställning som vi sett i föregående matcher kommer göra så att dem tar kvällens möte med 2-0 relativt enkelt. Allt annat vore en skräll i mina ögon.
Boot-campen i Sydkorea inför säsongen har verkligen stärkt TSM som ser bättre ut än någonsin.
Jag synar detta spel med en ganska hög insats.


Samma spel går även att spela på bet365 till @1,57.

Värt att notera.
*Bäst av tre.
*-1.5 är att laget man spelat på vinner med 2-0 i Games.

Twitter: @sudameriicana
spreadsheet.se/sudamericanaesport

This is the stats tab
This is the post tip