Brukar inte hinna dela med mig av saker här men tänkte passa på och bjuda på ett riktigt bra spel inför ikväll.

Tänkte även försöka ge er 10 av 10 vinnande speltips i rad de kommande dagarna och jag börjar med dessa, slutar givetvis när jag förlorar - om jag förlorar.

Då kör vi dagens dubbel:

Ukraina - Polen | 2 (-1, Asian Handicap) (2.850) (Sänktes från 3.0 inatt)
N.Irland - Tyskland | 2 (1.28)
_____________________
Odds: 3.66 - Insats: 1000:-

Ett mer eller mindre utslaget Ukraina möter grannlandet Polen som går för gruppsegern efter att ha lyckats nolla titelfavoriterna Tyskland. Ukraina har hittills -4 i i målskillnad efter två raka 0-2 förluster medan Polen hållit nollan i de två inledande matcherna. Om nu Ukraina skulle lyckas göra ett mål är jag övertygad om att Polen fortfarande lyckas vinna matchen. Skulle Polen ta ledningen ikväll finns det stor chans att det rinner iväg. Fördelen med att spela Asian Handikapp -1 är att vi då behåller insatsen om Polen endast lyckas vinna med uddamålet. Vid exempelvinst vinst med 2-1 eller 1-0 betalas insatsen tillbaka och försvinner från kupongen. Vinst vid seger med mer än mål.

I Andra matchen ställs de Tyska världsmästarna mot Nordirland i en match där båda lagen har chans att avancera vidare till slutspel. Nordirland kommer givetvis göra allt för att få med sig en poäng, men jag har svårt att se hur de skulle klara av att nolla ett måltörstigt Tyskland som absolut har som ambition att gå segrande ur gruppen.

Dagens varning: Tjeckien - Turkiet

Matchen är helt öppet och jag avstår. Håll er borta.

Rygga bara med spel ni har råd att förlora. Trevlig kväll!

Mvh Dinfantasi

This is the stats tab
This is the post tip