En liten kort rek här då det snart är matchstart.

Italien är redan klar gruppetta och man kan redan blicka framåt mot en spännande åttondelsfinal mot Spanien. Man har alltså inget att spela för i den här matchen och kan spara på lite spelare. Men det handlar också om att dom spelarna som kommer in vill visa att dom ska spela mot Spanien om några dagar. För visst har Italien en bred trupp där många konkurrerar om samma platser.

Irland då, ganska enkelt matematik för deras del. Det handlar om att vinna om man skall gå vidare från gruppen. Det går inte att spela på resultatet som man har när matchen börjar. Irland, som många redan vet, spelade 1-1 mot Sverige i premiären och blev förlust med 3-0 mot Belgien senast. Så mål i deras matcher har det blivit.

Tror att Irland inställning till att det måste chansa lite kan falla Italien väldigt bra. Kollar man statistiskt sett så brukar det bli många mål när just det sämre laget på pappret måste framåt.

Tycker linan ligger väldigt lågt och ser värde i ett överspel här.

Jag spelar alltså Ö1.75 till 1.90, vilket innebär förlust på 0 eller 1 mål. Halvvinst på 2 och 3 eller mer så full vinst.

This is the stats tab
This is the post tip