Ingen lycka i häromdagen när Assyriska BK inte lyckades knipa ihop säcken mot Laholm. Tar nya tag nu när åttondelsfinalerna börjar i Frankrike.

På förhand känns detta som ett riktigt roligt möte. Det kommer bli mycket kamp men känns som vi kommer få en rolig match då det är främst offensiven i dessa lag som gör dom väldigt bra.

Kroatien som vann sin grupp, där man slog Spanien med 2-1. Tror man hade önskat en lättare motståndare på pappret än vad man nu fick.
Kroatiens gruppspelsmatcher slutade.
1-0 vinst mot Turkiet.
2-2 mot Tjeckien där man slarvade bort 2-0.
2-1 som sagt mot Spanien.

Portugal som vi vet har en viss Ronaldo i laget som nu kanske har börjat komma igång. Varit en lång säsong för honom med knappt någon vila alls. Gjorde 2 mål senast mot Ungern i en galen match som slutade 3-3. Tycker man kan se i en sådan match när det gäller väldigt mycket. För ska komma ihåg att man var inte klar att gå vidare innan den matchen. Försvarsspelet var långt från godkänt. Mittfältet som är väldigt offensivt lagt är inte några fantaster på att offra sig när det gäller att försvara sitt eget mål.
Man har spelat tre oavgjorda i gruppen. 1-1, 0-0 och 3-3.

Nu ställs Portugal inför sin tuffaste motståndare hittills i EM. Offensivt kan man absolut mäta sig med Kroatien men frågan är om det räcker för att gå vidare till en kvartsfinal.

Jag tror på fördel Kroatien till att gå vidare här men jag tycker det finns mer värde i ett överspel. 2 mål så får vi pengarna tillbaka till över 2 ggr degen, det känns väldigt bra på förhand.

Ö2.0 mål @2.05 4/7u

This is the stats tab
This is the post tip