Speltips: Italien vs Spanien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-06-27 18:00
Land: Frankrike
Liga: Liga
Odds: 1.75
Tips: Ö1,5 mål
Över 1,5 mål i Italien-Spanien testas i måndagens tidiga åttondel.

Jag är såklart medveten om att det finns argument som talar för en målsnål tillställning, men en såhär pass nedpressad mållina? Det kommer trots allt finnas offensiva spelare på planen...

Het match att vänta och det är ju rätt lätt att föreställa sig vida det blir för matchbild här: Spanien kommer ha väldigt mycket boll medan Italiens väloljade defensiv kommer ställas på prov. Det är ju inte omöjligt att det blir en enformig tillställning där Spanien spelar handbollsfotboll runt Italiens straffområde.

Utslagsmatch, Spaniens relativa avsaknad av spets och Italiens defensiv - visst finns indikationer som skriker målsnålt. Å andra sidan - en vinnare ska koras och målskillnaden spelar ingen som helst roll. Ett mål åt något håll kommer öppna upp matchen och öppna för vassa kontringslägen. Räcker med ett misstag, en fast situation eller en kontring för att målet ska komma.

Italien får klara sig utan Candreva, men det lär bli den vanliga taktiska formationen ändå, där nyckeln är BBBC längst bak. Tänkbart lag:

Gianluigi Buffon; Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini; Alessandro Florenzi, Marco Parolo, Daniele De Rossi, Emanuele Giaccherini, Matteo Darmian, Eder, Graziano Pelle.

Spaniens tänkbara lag:

David De Gea; Juanfran, Gerard Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba; Cesc Fabregas, Sergio Busquets, Andres Iniesta; David Silva, Alvaro Morata, Nolito.

Två stilar som möts här. Spanien lär som sagt ha mest boll, men Italien är alltid bra på att utnyttja omställningslägen framåt och lär få ett par chanser de också. Spanien har många vassa spelare framåt även om de kanske saknar en forward som är topp tio i världen. Även om Italiens defensiv är ruggigt imponerande så borde det uppstå chanser till följd av det förmodade spelövertaget.

Visst har det varit ett tajt mästerskap, men tycker den här mållinan är lite väl nedpressad. Ett mål åt något håll öppnar upp det här. Fyra av sex åttondelar har klarat en 1,5-lina hittills, tycker den här matchen borde kunna skaka fram minst två mål också.
  Italien vs Spanien
Spela på Speltips Italien vs Spanien
Polsater - 26 Juni 2016 - 21:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:55  Sevilla - Krasnodar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.10
18:55  Besiktas - Malmö FF
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.82
21:00  F91 Dudelange - Real Betis
Fotboll - Europa League - Under 3,25 mål
1.73

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming