Speltips: Polen - Portugal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-06-30 21:00
Land: Frankrike
Liga: EM
Odds: 1,61
Tips: Portugal över 1,5 kort
Gamla Upsala levererade X till 1,60 (dubbelchansen) och hoppas på nya kulor i kväll. Ingen har väl missat att det är kvartsfinal i EM och närmare bestämt Polen vs Portugal. Bidrar med ännu ett spel till vår digra samling här på Nordens största bettingcommunity.

EM SO FAR

Polen - Nordirland 1-0
Tyskland - Polen 0-0
Ukraina - Polen 0-1
Schweiz - Polen 1-1

Portugal - Island 1-1 (0 kort)
Portugal - Österrike 0-0 (2 kort)
Ungern - Portugal 3-3 (0 kort)
Kroatien - Portugal 0-1 i förlängningen (1 kort)

Dags för kvartsfinaler och jag tror precis som många andra att Polen har en bra chans här. Inte superimpad av portugiserna och mot Kroatien tycker jag mest att kroaterna gjorde en tam insats, snarare än att Portugal var oerhört bra. Polen känns hungriga, orädda och har ett snabbt spelande fotbollslag. Tror (och hoppas) Polen tar chansen att testa motståndet som inte känns i helt mental balans alla gånger (läs Pepe och Ronaldo). Båda lagen kommer givetvis göra att som står i deras makt för att ta sig till semin och därför tycker jag inte att Portugals låga kortutdelning spelar lika stor roll. Matchen mot Kroatien stod och vägde mycket, förhoppningsvis får vi ett hyggligt tidigt mål åt något håll här som eldar på känslorna. Då tror jag på över 1,5 kort för portugiserna.

Preliminära elvor (Whoscored)

Polen (4-4-2) Fabianski - Piszcek, Glik, Pazdan, Jedrejczyk - Blaszczykowski, Krychowiak, Maczynski, Kaputska - Lewandowski, Milik

Portugal (4-4-2) Patricio - Soares, Carvalho, Pepe, Guerreiro - Mario, Carvalho, Silva, Gomes - Ronaldo, Nani

SPELTIPS
Tror att Portugal kommer få en svettig match. Skulle man behöva jaga ett mål kan frustrationen lätt koka över och fulspelet inledas. Leder de kan det bli cyniskt och bryskt. Över 1,5 varningar känns inte omöjligt mot ett så starkt och snabbt spelande lag som Polen. Finns till 1,61 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
  Polen - Portugal
Spela på Speltips Polen - Portugal
LelleSandahl - 30 Juni 2016 - 16:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Coinstein - 2016-06-30 17:54

Bra spel, skulle Polen ha ledningen inför slutet på matchen kan säkert en rasande pepe dra på sig två kort, kanske för en stämpling på en hand eller nåt :D


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Frankrike U21 - Spanien U21
Fotboll - Vänskapsmatch - BLGM
1.76

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming