Belgien att slå ut Wales i den andra kvartsfinalen i EM.

Ett par avbräck hos belgarna, som får spela utan Vermaelen (avstängd) och Vertonghen (skadad). Med tanke på att Kompany som bekant ser mästerskapet från sidan så blir det en b-betonad backlinje. Avbräck såklart, men tycker ändå Belgien ska klara av att hantera Wales i alla fall.

Hazard har haft lite känningar, men lär spela. Ruskigt bra senast.
'My injury is okay, I was able to train this morning,' Hazard said. 'I didn't feel too much pain.
'We've still got 24 hours to go before the match so I can still have some treatment and we'll do that during the day.'

Tänkbart lag Belgien:
Courtois; Meunier, Alderweireld, Ciman/Denayer, J Lukaku; Witsel, Nainggolan; Mertens/Carrasco, De Bruyne, Hazard; R Lukaku.

Inga direkta avbräck eller nya frågetecken för Wales, åtminstone inte i nuläget. Ashley Williams har haft känning i en axel, men ska vara redo för spel.

Tänkbart lag Wales:
Hennessey; Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor; Allen, Ledley; Ramsey, Bale; Robson-Kanu.

Tycker Belgien har vuxit in i den här turneringen nu, har blivit bättre och bättre för varje match i stort sett. Wales har Bale, men bakom honom är det relativt tunt. Belgien har ett gäng vassa spelare offensivt och inte minst en bra bänk. Fler hot, fler matchvinnare.

Wales å sin sida hade en relativt lätt grupp där premiären mot Slovakien var nyckeln, en 50/50-match som kunde gått hursomhelst. Att sen få möta fullkomligt bedrövliga Nordirland i ett slutspel i ett EM...blir inte mycket enklare. Tycker att det borde ta stopp här. Har visserligen imponerat utifrån sina egna förutsättningar, men i det här skedet är lagen man möter på en lite högre nivå, alla stora spelare ökar ytterligare något snäpp. Har man då i stort sett endast ett offensivt hot blir det rimligtvis lite för lättläst.

Belgien har fler klasspelare och har samlat på sig mästerskapsrutin från förra VM. Betydligt bättre på pappret och bör klara av att manövrera ut ett rätt begränsat Wales. Bale är x-faktorn och Belgiens utmaning blir att få till sin egen backlinje/defensiv. Tycker ändå belgarnas vinstchans ska ses som god, borde kunna såra Wales backlinje med tanke på vilka spelare som finns att tillgå.

This is the stats tab
This is the post tip