Speltips: Tyskland-Italien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-07-02 21:00
Land: Frankrike
Liga: EM
Odds: 2,02
Tips: Italien (+0,25)
Italien (+0,25) spelas ikväll med (2/5) units - vinst på spelet om Italien vinner och halv vinst om matchen slutar oavgjort efter 90 minuter.

Enligt mig spelas den "moraliska finalen" ikväll mellan Tyskland och Italien. Efter gruppspelet så var jag mest imponerad av Italien, Tyskland och Spanien (trots Spaniens förlust mot Kroatien) av "storlagen".

Som vi alla svenskar vet så var Italien ruskigt bra i gruppspelet och man hade säkrat gruppsegern redan efter de två inledande matcherna. Trots gruppsegern så fick man mardrömslottningen Spanien i åttondelsfinal. Det blev en match där Italien var bättre från matchminut 1 trots att Spanien målades upp som stora favoriter inför matchen.

Italiens väg till kvarten:
Gruppen
Italien - Belgien 2-0
Italien - Sverige 1-0
Italien - Irland 0-1 (8 vilande startspelare)
Slutspel
Italien - Spanien 2-0

Tyskland gjorde även dom ett bra gruppspel. I åttondelen så avverkade man Slovakien lätt med 3-0, detta trots en straffmiss. Jag vill dock inte dra allt för stora växlar utav vad vi har sett av tyskarna med tanke på att man haft en väldigt bekväm resa till kvarten.

Tysklands väg till kvarten:
Gruppen
Tyskland - Ukraina 2-0
Tyskland - Polen 0-0
Tyskland - N.Irland 1-0
Slutspel
Tyskland - Slovakien 3-0

Ikväll sätts tyskarna på det första riktiga provet i min värld. Conte har inte det mest stjärnspäckade laget men han har fått ihop gruppen på ett fenomenalt sätt. Italien har kanske mästerskapets mest solida defensiv i form av Buffon, Chiellini, Barzagli och Bonucci, samtliga spelare från Juventus. Inför mästerskapet var offensiven ett stort frågetecken, men Pelle och Eder har kompletterat varandra på ett lysande sätt och varit riktigt bra. Det stora frågetecknet inför ikväll är huruvida Italien klarar sig utan De Rossi som ska vara out för skada.

Tyskland har likt Italien en väldigt framgångsrik defensiv. Offensiven är däremot inte Tysklands bästa upplaga. Det ser ut som att den gode Gomez har knipit startplatsen nu efter mycket om och men. Han har haft en lysande säsong i turkiska BeÅŸiktaÅŸ, men 30-åring har sett bättre dagar i karriären.

Noterbart är att Tyskland bara vunnit 1 av de 8 matcherna inbördes mot Italien och det var dessutom en träningsmatch. Italien slog ut tyskarna VM 2006 och EM 2012. Lite av en mardrömsmotståndare?

Jag tror Italien har bra chans på minst ett kryss här efter 90 min, testar därför Italien 0,25 till 2,02 hos Unibet.

Tippar 1-2 efter förlängning/straffar.

@3quartistan på twitter

Lycka till!

  Tyskland-Italien
Spela på Speltips Tyskland-Italien
3quartistan - 2 Juli 2016 - 12:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
KennethK - 2016-07-02 14:31

Intressant, jag ser det på ett helt annat sätt. :-) Italien var bra mot Belgien och Spanien, men det var motstånd som bevisligen inte vat på topp i det här mästerskapet. I kväll har Italien frågetecken på mittfältet och en avstängning. Tyskland gjorde inte mer än de behövde i gruppen, men visade att formen är kraftigt på uppgång senast. Jag tror, till skillnad från dig, att Tyskland har jättebra chans att vinna och oddset på -0,25 ser bra ut!


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:55  Sevilla - Krasnodar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.10
18:55  Besiktas - Malmö FF
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.82
21:00  F91 Dudelange - Real Betis
Fotboll - Europa League - Under 3,25 mål
1.73

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming