Speltips: tennisdubbel

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-07-03 14:00
Land: england
Liga: wimbledon
Odds: 1.85
Tips: Kyrgios/Federer - 1.5 set
Stepanek/Zimonic vann i två raka set jag provar en dubbel imorgon

Kyrgios-Lopez står 1-1 i set matchen startar 14.00

Jag tror Kyrgios kommer ta hem den här matchen efter regnavbrottet Lopez är att räkna med på alla snabba underlag med sin starka serve men det känns som Kyrgios har det klart större spelet i sig och kommer han bara att spela ut kommer han troligen att vinna detta.
Kyrgios har ju uppenbarligen inte alla hemma och började i vanlig stil att bråka med sin egen box under matchen och kallade dom efterblivna underhållande är han iallafall Kyrgios men kan han hålla sig till att koncentrera sig på tennis imorgon håller jag han som den klart bättre spelaren av de två.

Kyrgios har gått fram till tredje omgången genom vinst mot Stepanek med 3-1 i set där han såg riktigt bra ut och 3-2 mot Dustin Brown där han va starkast i avgörande set.

Lopez är alltid att räkna med på snabba underlag och gör det ju ofta rätt bra i grand slam han har rutinen och en serve som är svårbruten han va illa ute mot Fognini i andra omgången men kunde vända till 3-2 i set.

Jag tror Kyrgios kommer ta hem detta Lopez fick gå en rätt tung match mot Fognini och brände nog en del krut där i nästa omgång väntar Murray som har 10-0 i inbördes möten mot Lopez det sitter säkerligen även i huvudet.
Kyrgios är den bättre spelaren och kommer han upp till sin normala nivå vinner han detta.

Federer/Johnson

Federer har inte tappat set på vägen fram till fjärde omgången och jag är tveksam om han gör det här heller han har ju haft skadeproblem i år och fick stå över franska öppna men Federer är Federer trots 34 år spelar han ju fortfarande på allra högsta nivå han är nog ganska nöjd med att Djokovic förlorade idag och han vet att han kan slå alla spelare som är kvar i turneringen nu en stor möjlighet.

Johnson har spelat bra grästennis ett tag nu och vann ju i Nottingham där han slog Cuevas i finalen, Johnson har ju ett stort vapen i sin serve och har även förbättrat sitt spel ganska mycket i övrigt de senaste åren det är snabba underlag som gäller för han helst amerikanska hardcourts men hans spel passar ju även mycket bra på gräs. Johnson har tagit två riktigt bra skalper i Chardy och Dimitrov och visar att han kan göra bra resultat mot starkt motstånd.

Johnson kommer med bra form och ett stort vapen i sin starka serve men jag tror inte han har några större chanser mot Federer som utan tvekan är den bästa spelaren på underlaget genom tiderna och han har nog några år kvar i sig det har öppnat upp sig i lottningen nu när Djokovic försvann och Federer känner nog att han har en liten chans att gå hela vägen här.
Jag spelar Johnson att vinna under 2 set han har gjort det bra så här långt men här är motståndet för tufft.
  tennisdubbel
Spela på Speltips tennisdubbel
DENNISS - 3 Juli 2016 - 01:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06
20:30  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.86
20:30  Wolfsburg - Stuttgart
Fotboll - Bundesliga - 1
1.72
20:45  Leicester - Manchester City
Fotboll - EFL Cup - 1X första halvlek
2.02
18:30  IBF Falun - IBK Dalen
Innebandy - Superligan - Under 12,5 mål
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming