Speltips: Frankrike - Island

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-07-03 21:00
Land: Frankrike
Liga: EM
Odds: 1,917
Tips: 1 (över 1,75 mål)
Frankrike över 1,75 mål spelas till 1,917 hos Pinnacle Sports, (3/5) units. Vinst på spelet om Frankrike gör 3 mål eller fler, halv vinst på spelet om Frankrike gör exakt 2 mål under ordinarie matchtid.

Som ni alla vet vid det här laget så är det Lagerbäcks Island som är turneringens stora skräll. Det är första gången Island deltar i ett mästerskap så att bara ta sig till EM var en bragd i sig för deras del. Trots det tog man sig vidare från gruppen som innehöll Ungern, Portugal och Österrike, obesegrade!
Åttondelslotten föll på England där islänningarna lyckades vända ett 0-1 underläge till en 2-1 seger. Men ikväll tar det väl ändå stopp mot värdnationen Frankrike, eller?

Islands matcher i EM:
Gruppspel
Portugal - Island 1-1
Ungern - Island 1-1
Österrike - Island 1-2
Slutspel
England - Island 1-2

Frankrike gjorde ett godkänt gruppspel med två vinster och en oavgjord. Spelmässigt imponerande man inte trots relativt svagt motstånd, men efter ett par sena mål lyckades man ändå vinna gruppen efter ett kryss i sista matchen mot Schweiz. I åttondelsfinalen vände man likt Island ett 0-1 underläge mot Irland till en 2-1 seger efter 2 mål av Atleticos storstjärna Antoine Griezmann.

Frankrikes matcher i EM:
Gruppspel
Frankrike - Rumänien 2-1
Frankrike - Albanien 2-0
Frankrike - Schweiz 0-0
Slutspel
Frankrike - Irland 2-1

Jag med alla andra är otroligt imponerad av vad Island har åstadkommit men ikväll tror jag det tar stopp. Island har spelat väldigt defensivt turneringen igenom och lär med all säkerhet göra detsamma ikväll. Jag tror dock att man kommer att få tufft med den speeden Frankrike besitter i offensiven, jag tänker framförallt på Griezmann och Coman. Det ska även tilläggas att Island släppt in mål i samtliga matcher trots att man fortfarande är obesegrade.

Frankrike har vunnit tre av sina fyra EM-matcher men jag tycker ändå att det ska finnas mer att kräva utav ett så stjärnspäckat lag då spelet inte alltid sett hundraprocentigt ut. Trots det så har man gjort två mål i tre matcher. Noterbart för kvällen är att den defensive mittfältaren Kanté och mittbacken Rami saknas. Rami kommer med säkerligen att ersättas av Mangala vilket kanske inte har någon större betydelse då jag inte håller Rami speciellt högt. Kanté däremot är ett stort avbräck i defensiven. Det höjer naturligtvis chanserna för Island att göra mål, vilket i sin tur betyder att Frankrike måste göra minst två mål för att vinna.

Jag tror Frankrike går segrande ur den här fighten, men eftersom oddset är så pass lågt på raka ettan spelar jag därför (Frankrike över 1,75 mål till fina 1,917).

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

  Frankrike - Island
Spela på Speltips Frankrike - Island
3quartistan - 3 Juli 2016 - 13:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-07-03 17:24

mer än ett mål mot island? omöjligt


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskrona - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 asian hcp -1
1.82
20:30  Atalanta - Lazio
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.74
20:33  Lopp 7: Kristina Sånna
Trav - Eskilstuna - Vinnare
2.35
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.86
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - AB ö 4,5 hörnor
1.80
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming