Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Torsdag 23/6

Tipsexperten - 22 Juni 2022 - 12:48

Torsdagens Europatips avslutas med ett isländskt toppmöte. Dessförinnan är det svensk fotboll som gäller för hela slanten. Klassikermötet Ljungskile - GAIS blir en spännande dust att följa och i Kristianstad vankas det derby när Nosaby tar emot Kristianstad FC. Det och mycket annat finner ni i analysen nedan. Häng med!

Gå med i vårt succélag – köp en andel till vårt jättesystem! 150 kr/andelen! KLICKA HÄR!

TV: Melker har fina drag på Europatipset!Spelstopp: 18:59

Till Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se1. Ljungskile - GAIS 2

Kupongen inleds med en smällkaramell från Ettan Södra där Ljungskile och GAIS drabbar samman i en seriefinal. De förstnämnda besitter seriens vassaste offensiv med sina 27 gjorda mål, men denna afton stör flera avstängningar de hemmahörande. GAIS kommer i sin tur från två raka segrar där spelet inte stämt, men det är å andra sidan en styrka att kräma ur poäng när det hackar på det gröna schackbrädet. Inte mindre än fyra spelare är åter från avstängning hos gästerna som ska hållas snäppet högre än Ljungskile trots att matchen spelas på Skarsjövallen. Tvåan är en fin spik upp till 45 procent.

2. Olympic - Oddevold 2

Olympic fortsätter att klamra sig fast i toppstriden. Senast vände Mesut Merals mannar 0-1 till 3-1 mot erkänt svårspelade Trollhättan där bland andra skyttekungen Bohman bidrog med en balja. Han blir givetvis ett hot även mot Oddevold, men gästerna har i sin tur flera olika potentiella matchvinnare att luta sig mot. Lext, Iglicar Berntsson och Pettersson är några av dessa och när streckningen ser ut att te sig väl vänstervriden i Lindängen är det läge att blicka österut. Tvåan är en häftig chansspik till dessa streck.

3. Lindome - Trollhättan 1

Trollhättan hade bara släppt in sex mål fram till drabbningen med Olympic. Där åkte gästerna på tre i baken och ska Trollis ha i toppstriden att göra behöver de steppa upp i de främre leden. Bara 13 gjorda mål är ett kvitto på avsaknaden av fjolårets skyttekung Fellrath. Lindome är ett gäng som FCT ska kunna betvinga, men på sin hemmabana vill vi ändå slå ett slag för de hemmahörande. 1-1 mot Åtvidaberg var ett välbehövligt break efter två raka förluster och värdarnas passningsorienterade fotboll ska kunna ställa till problem även för Trollhättan. Den lågt streckade ettan bör tidigt finnas med bredvid tvåan.

4. Oskarshamn - Åtvidaberg 1

Att Oskarshamn skulle få det svårt efter mängder av spelartapp stod utom alla tvivel. Tre raka förluster och noll gjorda mål under samma period innebär att värdföreningen parkerar in i botten av Ettan Södra. Hemmaplan är dock fortfarande en faktor när bottenlag står på menyn och här bör Åtvidaberg få svårt att hävda sig. De anrika gästerna håller stundtals ihop det bra men är alldeles för oävna i offensiv riktning. Bottenstrid hägrar under hela säsongen för Åtvid som slår ur underläge på Arena Oskarshamn. Ettan spikas till sund procent.

5. BK Forward - Vasalund 2

Två gäng med tunga förluster i ryggsäcken drabbar samman i Närke. BK Forward hade ingenting att sätta emot Sandviken (0-5) och har faktiskt släppt in tio mål på de tre senaste. Med det dystra facitet blir det inte heller lätt att freda det egna målet när Vasalund kommer på besök. De tillresta gick i sin tur på pumpen i toppmötet med Gefle, men dessförinnan visade stockholmarna gryende storform. Kommer Vasalund upp i ansenlig nivå i Örebro är mycket vunnet men allt har samtidigt sitt pris. När tvåan nosar på 75 procent är det inte fel att överväga ett kryss på större system.

6. Gefle IF - Haninge 2

Gefle fick med sig en meriterande trepoängare från mötet med Vasalund. Matchbilden passade värdarna som handen i handsken, men här väntar med det sagt en helt annan 90-minutare. Gefle får dessutom klara sig utan viktiga Lundin som samlat på sig varningar så till den grad att han är avstängd denna afton. Haninge hade målkungen Span tillbaka senast mot Team TG och en enkel 2-0-viktoria var precis vad gästerna behövde efter en tidigare mörk period. Här väntas stockholmarna få ligga lågt och spela på omställningar och då ska den lågt streckade högersidan går i första hand. Den vågade gör avslag på ettan.


Gå med i vårt succélag – köp en andel till vårt jättesystem! 150 kr/andelen! KLICKA HÄR!


7. Hammarby TFF - Sylvia 1

Sylvia fortsätter att hänga med i toppstriden efter två raka triumfer. Defensiven hör till Norrettans allra bästa och kan grabbarna från Norrköping fortsätta på inslagen väg är mycket vunnet. Utanför Platinumcars Arena har gästerna dock haft problem och Hammarby Talangfotbollsförening är inte längre att anse som det bottenlag de var i fjol. Nenad Djordjevic har gjort stordåd med värdföreningen som med fyra raka segrar och en intakt nolla klättrat flera hack i tabellen. Hemma i Söderort är HTFF erkänt starka och här lockar den lågt streckade ettan allra mest. Tvåan sällskapar på större system.

8. Friska Viljor - Gottne X

Division Ett-fotbollen lämnas därhän och istället riktas fokus mot Division 2 Norrland. Friska Viljor finns som väntat med i toppstriden efter bara en förlust på elva matcher. Luleå och Boden – ovanliggande lag – visar dock ingen tendens att slå av på takten och denna afton väntar en tuff uppgift för de hårt betrodda värdarna. Gottne har vunnit två av de tre senaste inbördes mötena och har enorm spets i anfallaren Appiah Nyarko. Får han fria ytor att operera på är Friska Viljor en favorit i fara. Till vänstervridna streck föreslås hela spannet redan på mindre system.

9. Skiljebo - IFK Uppsala X

Fyra raka viktorior är starka papper från Skiljebo som ser ut att vara i den absoluta toppstriden för att stanna. Vid inte mindre än tre av dessa tillfällen har värdarna gjort fyra mål, men det är också ett facit som inte går svenska folket förbi. När ettan målas upp i trakter omkring 80 procent är det trots allt läge att dra öronen åt sig. IFK Uppsala stod upp bra i det vändande mötet (0-1) och gynnas här av den förmodade matchbilden. X2 rensar friskt bland kuponghögarna och tillåter finanserna är heltäckningsmattan att föredra.

10. IFK Hässleholm - Eslöv 1

Det är extremt tight i toppstriden av Division 2 Södra Götaland. Mellan ettan Rosengård och åttan Räppe skiljer bara åtta poäng och däremellan befinner sig IFK Hässleholm. Johan Perssons mannar saknar viss spets för att kunna utmana de allra bästa, men mot lag från den nedre halvan är IFK allt som oftast en favorit att lita på. Eslöv betvingades med 4-0 i det vändande mötet och på eget gräs ska värdarna återigen kunna dra det längsta strået. Eslöv ska med det sagt inte skojas bort hur som helst. Kim Johansson och company blixtrar till mellan varven och större under har skett än att EBK lämnar denna uppgift med en poäng. Krysset är inget dumt komplement när ettan streckas i högsta laget.

11. Nosaby - Kristianstad 2

Derbydags i Kristianstad där Nosaby hoppas låta Kristianstad sota för gammal ost. De sistnämnda körde nämligen över värdarna i det vändande mötet (3-0) och har ett av seriens vassaste anfallspar i form av Bergqvist/Dampha. Kommer dessa herrar upp i närheten av sin högstanivå får Nosaby väldigt mycket att stå i. 0-1 i nacken mot Österlen innebar att värdföreningen parkerar in på negativ kvalplats och här tror vi att Nosaby går på uppehåll med ytterligare ett nederlag i ryggsäcken. Kristianstad är bättre och vinner detta till fin procent. Spikad tvåa.

12. Karlslund - Gauthiod 2

Division 2 Norra Götaland toppas av Gauthiod som med sina 30 mål är bäst i klassen vad gäller anfallsspelet. Fortsätter det på samma väg spelar gästerna Division Ett-fotboll kommande säsong. I det vändande mötet med Karlslund drog Gauthiod det längsta strået (2-1) och vi tror på samma utfall även denna gång. Karlslund hade besvär med bottenlaget Nordvärmland senast och får ännu större bekymmer om de inte höjer nivån avsevärt denna afton. Tvåan är en vettig spik till vettig procent.

13. Breidablik - KR Reykjavik X

Vi lämnar Sverige och gör istället nedslag på Island för att avrunda kupongen. Fjolårstvåan Breidablik har asfalterat samtliga opponenter så här långt och leder Úrvalsdeild med hela åtta poäng inför mötet med fjolårstrean KR Reykjavik. Efter en seg start har gästerna vaknat till liv mot slutet och det ska också föras till protkollet att Breidablik haft svårt för torsdagens kombattanter de senaste åren. Trots det sticker ettan iväg alldeles för långt vilket gör att garderingar krävs. Den som har råd helgarderar redan på mindre system.

Gå med i vårt succélag – köp en andel till vårt jättesystem! 150 kr/andelen! KLICKA HÄR!


Kupongens kassaskåp

Kristianstad

Kristianstad var överlägsna Nosaby i det senaste derbyt och ska kunna dra det längsta strået även denna gång. Firma Dampha/Bergqvist avgör detta för gästerna.

Varningens finger!

Haninge

Haninge fick tillbaka skyttekungen Span senast och med honom på topp ska gästerna kunna hota Gefle. Värdarna trivs inte nämnvärt med matchbilden och kan mycket väl tappa poäng. X2 är av yppersta vikt.

Till Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se144 rader
1. Ljungskile - GAIS 2
2. Olympic - Oddevold 2
3. Lindome - Trollhättan 12
4. Oskarshamn - Åtvidaberg 1
5. BK Forward - Vasalund 2
6. Gefle IF - Haninge x2
7. Hammarby TFF - Sylvia 12
8. Friska Viljor - Gottne 1x2
9. Skiljebo - IFK Uppsala 1x2
10. IFK Hässleholm - Eslöv 1
11. Nosaby - Kristianstad 2
12. Karlslund - Gauthiod 2
13. Breidablik - KR Reykjavik 1x

864 rader
1. Ljungskile - GAIS 2
2. Olympic - Oddevold 2
3. Lindome - Trollhättan 12
4. Oskarshamn - Åtvidaberg 1
5. BK Forward - Vasalund x2
6. Gefle IF - Haninge x2
7. Hammarby TFF - Sylvia 12
8. Friska Viljor - Gottne 1x2
9. Skiljebo - IFK Uppsala 1x2
10. IFK Hässleholm - Eslöv 1x
11. Nosaby - Kristianstad 2
12. Karlslund - Gauthiod 2
13. Breidablik - KR Reykjavik 1x2


Gå med i vårt succélag – köp en andel till vårt jättesystem! 150 kr/andelen! KLICKA HÄR!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming