Dagens rek är till Bergsåker lopp 6 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 6 Osen Prinsessa mot nummer 15 Ängsborken.

Osen Prinsessa har gjort fyra starter i nuvarande regi för Ole Johan Östre. Näst senast kom den första segern när hon drog på i ett hårt tempo i ledningen under slutvarvet och vann sedan enkelt.

Osen Prinsessa har inte startat på ett tag men är väl förberedd meddelar man från stallet så med en lyckad start från springspåret här så tror jag hon tar hand om ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage så här tror jag hon har god chans att vara före Ängsborken i mål.

Osen Prinsessa är inte beroende av att gå i ledningen även om det skulle underlätta. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet också.

Vid vinsten i den näst senaste starten så kom hon i mål på 23,5 över aktuell distans. Kan hon göra om den tiden här så får Ängsborken sänka sitt rekord rejält om han ska kunna utmana.

Osen Prinsessa är bäst utan skor men nu blir det barfotaskor så det blir så nära barfotakörning som det går. I övrigt blir det öppet huvudlag och samma vagn som förut meddelar Ole Johan Östre.

Ängsborken har gjort det bra och har nu tagit två segrar efter långt skadeuppehåll. Senast såg han mycket fin ut vid en enkel seger från ledningen.

Ängsborken var riktigt fin senast, men nu är det en helt annan uppgift och att stå med 20 meters tillägg över kort distans är tufft för det blir många hästar att runda.

Ängsborken är bra och tillhör en av de bättre hästarna i fältet. Voltstart har han klarat tidigare och han kan öppna ganska bra så löser det sig med positionerna här så fäller han många hästar till slut.

Det blir inga ändringar för Ängsborken utan öppet huvudlag och vanlig vagn som senast, säger Alf Jonsson.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Ängsborken - Osen Prinsessa
Bergsåker lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 1.90 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip