Det är V64 tävlingar ifrån Boden ikväll. I lopp 6 spelar jag nummer 5 Crazy Honey mot nummer 6 Bag In Box.

Crazy Honey är ett fyraårigt sto som tränas av Irene Worrsjö-Johansson. Hon har bara en seger i karriären efter 14 starter men hon har varit topp tre i hälften av sina starter hittills.

Vinsten togs för tre starter sedan i Lycksele. Hon galopperade då i starten och tappade mycket men hon kom tillbaka starkt och hon sänkte då den ledande Bag In Box till en säker seger.

Crazy Honey galopperade även i starten senast men hon kom sedan tillbaka bra och räddade tredjeplatsen bakom Let's Dance L.A. som vann det loppet.

Från det här läget så borde Crazy Honey kunna trampa iväg felfritt. Lyckas Sandra Eriksson som finns i vagnen kan få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden igen fast om det inte räcker hela vägen till en seger så tror jag hon har en god chans att vara för Bag In Box i mål.

Crazy Honey är anmäld med skor runt om och i en vanlig vagn precis som hon tävlade senast.

Bag In Box gjorde en del bra insatser under sommaren. För tre starter sedan så klev hon fram och tog över ledningen med halvvarvet till mål och från den positionen så vann hon sedan lätt.

Gången efter det så kom Bag In Box med en pigg avslutning och då räckte det till andraplatsen bakom Weasel W.F. Hon var sämre senast utan att man har hittat någon förklaring.

Bag In Box känns fin meddelar man från stallet och hon borde inte vara helt borta i detta loppet om hon löper upp till sitt kunnande. Inga ändringar är aktuella meddelar Hanna Olofsson.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Bag In Box - Crazy Honey
Boden lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip