Dagens rek är till Åby lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 5 Acredula R.L. mot nummer 2 Big Jim Pellini.

Acredula R.L. kommer till den här starten med två raka andraplatser. Hon galopperade bort en hel del mark kort före start senast men hon stod sedan för en mycket stark upphämtning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Donna De La Creme.

Gången innan det så kördes Acredula R.L. fram i dödens med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen höll hon bra även om hon var utan chans mot vinnande Princess Kloster då.

Acredula R.L. kändes fin i måndagsjobbet meddelar man från stallet och hon har bra kapacitet för klassen så felfri nu så tror jag hon är långt framme här.

Kan Edvin Ceka som kör Acredula R.L. ta en lugn start så borde hon kunna få en fin löpning i den främre träffen och kan hon hålla sig i rätt gångart hela vägen nu så kan hon visa sig vara starkast från utvändigt ledaren om det skulle behövas men oavsett så tror jag hon har en god möjlighet att vara före Big Jim Pellini i mål.

Acredula R.L. kommer att tävla med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn för jänkarvagnen som man provat henne i gav ingen större effekt.

Big Jim Pellini hade två raka segrar innan den senaste starten. Han tog då hand om ledningen och fick bestämma men han gav sig lite väl enkelt och fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av The Gambler.

Big Jim Pellini har startat sex gånger tidigare med tre segrar som resultat och han har aldrig varit sämre än trea hittills. Jag tror dock inte han får sitta ifred i ledningen den här gången om han skulle komma till täten.

Kan Hanna Lähdekorpi som kör Big Jim Pellini komma till spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen fast får han lite tryck så tror jag han får det tufft.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Big Jim Pellini - Acredula R.L.
Åby lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip