Dagens rek är till Hagmyren lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 1 Brothers N.Arms mot nummer 14 Spickleback Face.

Brothers N.Arms har inte direkt rosat marknaden i årets starter. Han gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro i ny regi för Daniel Redén senast. Det blev ingen lycka för han försvann då med en tidig galopp.

Trevligt utgångsläge nu för Brothers N.Arms så här kan han få en fin resa i den främre träffen. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan det räcka en bit mot det här motståndet och då tror jag han har god chans att vara före Spickleback Face i mål.

Brothers N.Arms hade tränat mycket bra innan första starten i den nya regin och han värmde också jättefint. Nu fick han det inte alls att fungera i loppet och han tävlade barfota runt om då och från stallet så tror man det nog var orsaken.

Brothers N.Arms kommer att tävla med skor på nu och hästen har gott kunnande. Han tränar fortsatt fint meddelar man från stallet.

Spickleback Face gjorde första starten sedan september ifjol när han startade i ett lopp på Dannero i slutet av maj. Han galopperade då utvändigt om den ledande Hagentoy in på upploppet.

Nu har Spickleback Face pausat igen och han har 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten nu och formen är inte helt på topp meddelar man från stallet.

Det kan bli många hästar att runda för Spickleback Face men kan han hålla ihop aktionen så har han gott kunnande och då kan han bli farlig över upploppet.

Spickleback Face var finalist i Derbyt för två år sedan så han har gott kunnande men formen nu är dunkel.

Spickleback Face kommer troligen att tävla barfota bak samt med ett öppet huvudlag och i en hybridvagn meddelar man från stall Robert Bergh.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till spelen ikväll.

Brothers N.Arms - Spickleback Face
Hagmyren lopp 9
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip