Dagens rek är till Färjestad lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 11 Epsom mot nummer 12 Icarus Boko.

Epsom gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och gick då en godkänd avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Candy Crush.

Med lopp i kroppen nu så kan Epsom vara ännu bättre den här gången så om Thomas Dalborg som kör hästen kan få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden så jag tror på god chans att hon är före Icarus Boko i mål.

Epsom är ett sexårigt sto som tränas av Anna Forsell. Hon har på 15 starter hittills vunnit 3 gånger och hon har även varit topp tre i 60 % av loppen och strular det inte för mycket med positionerna här så tror jag hon är långt framme igen.

Icarus Boko tog en knapp seger näst senast men var gången efter det betydligt sämre när han svek som jättefavorit och blev fyra i ett lopp som vanns av Edmund.

Icarus Boko är stark och rejäl och han kan göra en del själv i loppen även om bakspår på tillägg inte är det enklaste men med lite klaff så kan han dyka upp långt framme här.

Icarus Boko kommer att tävla med ett öppet huvudlag samt i en vanlig vagn så det blir inga förändringar meddelar man från stall Goop.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Epsom - Icarus Boko
Färjestad lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip