Dagens rek är till Halmstad lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 8 Hillbilly Woodland mot nummer 10 Explosive Rain.

Hillbilly Woodland är ännu utan seger efter 8 starter. 3 stycken andraplatser har det blivit som bäst.

I den senaste starten så hade Hillbilly Woodland innerspår över kort distans. Hon hamnade då i fjärde invändigt och gick sedan en rejäl avslutning i vida spår men fick hon nöja sig med fjärdeplatsen bakom vinnande Joyo.

Hillbilly Woodland höll farten starkt för tre starter sedan efter en galopp och gången efter det så var hon duktig tvåa bakom Peter Untersteiners obesegrade Mahma Lane.

Dåligt läge för Hillbilly Woodland här men det är inte så många hästar med i loppet och Laura Myllymaas hästar har visat bra form efter en sämre period på sistone så om Christian Fiore kan få till styrningen så tror jag hon har god chans att vara före Explosive Rain i mål.

Explosive Rain har gjort 8 starter tidigare med en seger som bästa resultat men hon har även visat en del osäkra tendenser då hon har galopperat i hälften av starterna.

I den senaste starten så kördes Explosive Rain till ledningen efter 650 meter och hon höll sedan godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Janai.

Explosive Rain är inte att lita på men om hon skulle hålla ordning på benen och sköta sig så kan hon duga en bit mot det här gänget om Peter Untersteiner som kör hästen kan ge henne ett bra lopp.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Explosive Rain - Hillbilly Woodland
Halmstad lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.90 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip