Dagens rek är till Gävle lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 11 Everest Sisu mot nummer 4 Findus M.

Everest Sisu fick en invändig löpning och pressades aldrig efter en sen lucka utan slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Ronaldo Malibu näst senast.

Gången efter det så kom Everest Sisu fram till ledningen väldigt enkelt och vann hur lätt som helst från den positionen.

Nu matchas Everest Sisu mot ett V75 lopp på Umåker efter den här starten men jag tror att man gör ett försök att vinna det här loppet också.

Everest Sisu lever mycket på sin styrka så här blir det nog ett tidigt avancemang framåt så kan han komma ner i dödens utan att offra alltför mycket kraft så kan han blanda sig i segerstriden igen och då tror jag han har god chans att vara före Findus M. i mål.

Everest Sisu har känts toppen efter det senaste framträdandet och läget den här gången gör inte så mycket för han är stark och tål att göra en del grovjobb och han trivs bra i dödens meddelar Elisabeth Lundholm.

Everest Sisu trivs mycket bra i Gävle. Han har startat tre gånger tidigare på den banan och han har vunnit samtliga så jag tror han är med och gör upp om segern på nytt.

Everest Sisu kommer troligen att tävla barfota fram samt i en vanlig vagn och med blinkers precis som vid vinsten senast. Han testades utan springrem senast, men då körde han upp huvudet lite till slut så springremmen är tillbaka till den här starten meddelar man från stallet.

Findus M. har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad nu. Han fick då vandra utvändigt om Everest Sisu och han fullföljde klart godkänt till andraplatsen.

Kan Jenny A Björk som kör Findus M. servera honom en fin löpning så kan han bli farlig den sista biten och kan då nypa en framskjuten placering här.

Findus M. kan öppna bra så han kanske kan komma till ledningen men nummer 5 Selma Töll som har spåret utvändigt tror jag är lite kvickare iväg så då kan det kosta en del att komma till ledningen men han går bra från andra positioner också om det inte skulle bli spets.

Inga ändringar är aktuella för Findus M. så det blir barfota fram samt jänkarvagn och ett norskt huvudlag, säger Thomas Lönn.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Findus M. - Everest Sisu
Gävle lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 Unibet , 888sport , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip