Dagens rek är till Axevalla lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 5 Gun Palema mot nummer 9 Galactica.

Gun Palema var inte som bäst senast men i grund och botten så har hon gott kunnande och gången innan det så gick hon en bra upphämtning efter galopp.

Felfri nu så tror jag att Mikael J Andersson som kör hästen kan servera Gun Palema en fin löpning i den främre träffen och då kan hon blanda sig i segerstriden här och då tror jag hon har god chans att vara före Galactica i mål.

Gun Palema är inte att lita på men felfri här så tror jag på en offensiv styrning och löser det sig med positionerna så tror jag hon är med och gör upp om segern här.

Gun Palema är ett sexårigt sto som tränas av Pär Hedberg. Hon har gjort 43 starter tidigare med sex segrar som resultat. Hon har även varit topp tre i 40 % av loppen och med ett bra lopp i den främre träffen här så tror jag hon är långt framme igen.

Galactica har två lopp i kroppen nu och känns allt bättre meddelar man från stallet men hon står 20 meter bakom Gun Palema nu och det kan bli tufft att plocka in.

Galactica börjar hitta formen så kan hon få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten och då kan hon nog vara med där framme om Lars-Åke Söderholm kan få till en vettig styrning men jag tror mer på Gun Palema.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Galactica - Gun Palema
Axevalla lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 2.15 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip