Dagens rek är till Jägersro lopp 7 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar nummer 1 Gulfstream Am mot nummer 2 Osterc.

Gulfstream Am inledde karriären starkt med fyra raka segrar innan det blev galopper i de två senaste loppen och då räckte det inte till någon mer seger.

Den senaste starten gjorde Gulfstream Am i kvalet till Kriteriet. Då galopperade han i ett tidigt skede men han kom tillbaka bra och räddade tredjeplatsen bakom Bythebook.

Gulfstream Am har travat i ledningen två gånger tidigare och har vunnit båda dessa och distansen trivs han bra på så felfri här så tror jag på en bra prestation.

Gulfstream Am känns jättefin i jobben så från stallet så räknar med en stark insats direkt i årsdebuten här. Han kan öppna fort och skulle han lyckas hålla upp ledningen så är mycket vunnet och då kan det räcka långt här.

Skulle det inte bli ledningen för Gulfstream Am så är det ett litet fält med endast fem motståndare så det kan lösa sig bra till slut ändå och då tror jag på god chans att han är före Osterc i mål.

Gulfstream Am kommer troligen att tävla med ett öppet huvudlag samt med skor runt om och i en vanlig vagn meddelar Conrad Lugauer.

Osterc är en amerikansk import som debuterar i ny regi för Helena Burman. Han har gjort det bra i USA och han var med i Hambletonian där han slutade åtta.

Osterc visade i provloppet han gjorde i början av månaden att han att han kan springa fort men han siktas mot Kungapokalen efter detta så det här är inte årets viktigaste lopp så jag tror han får svårt att vara före Gulfstream Am i mål.

Osterc är van vid kort distans och när det nu är medeldistans så tror jag att man är intresserade av att ge honom ett lopp i ryggar och kan han då få en lucka till slut så kanske han kan utmana om en framskjuten placering direkt i Sverigedebuten här.

Osterc kommer troligen att tävla med skor runt om samt ett öppet huvudlag och en jänkarvagn till den här starten, säger Helena Burman.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Gulfstream Am - Osterc
Jägersro lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip