Dagens rek är till Bergsåker lopp 5 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 14 Let's Go Ernie mot nummer nummer 1 Hadrianos.

Let's Go Ernie gjorde debut i ny regi för Nicklas Westerholm senast. Han tog då hand om ledningen i ett tidigt skede men han blev överflyglad på den sista bortre långsidan när So Chic tog sig förbi men han kom sedan med en vass avslutning och var då starkast över upploppet.

Med lopp i kroppen nu så kan Let's Go Ernie vara ännu vassare till den här starten så klaffar det med löpningsförloppet så tror jag på god chans att han är före Hadrianos i mål.

Här har Let's Go Ernie springspår på tilläggsvolten så med en lyckad start borde han kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och kan han få en del draghjälp under slutvarvet så har han en vass avslutning att ta till och då tror jag han är med och gör upp om segern här.

Nicklas Westerholm som tränar Let's Go Ernie har inte riktigt fått till det under året för det har bara blivit fyra vinster på 45 starter för hans hästar under inledningen det här året men den här hästen är en av vinnarna så det kanske lossnar nu så får han inte för långt fram så tror jag han är med långt framme här.

Let's Go Ernie är stark och han tål att göra en del grovjobb på egen hand så han kan vara med och utmana om en framskjuten placering från dödens under slutvarvet om det skulle behövas.

Let's Go Ernie gick med tunga skor senast men nu ska han lättas i balansen. I övrigt blir det öppet huvudlag och en vanlig vagn.

Hadrianos hade gjort många bra insatser utan att det räckt till någon seger inför den senaste starten men då kom den första vinsten.

Hadrianos är kvick iväg och lyckas Jörgen Westholm hålla upp ledningen här så tror jag han kör i spets så länge lampan lyser men skulle det inte bli spets så kan han få ett bra lopp på innerspår och kan då bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Hadrianos kommer att tävla med skor runt om samt i en vanlig vagn och med ett norskt huvudlag.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen under Speltips eller på startsidan här. Lycka till med spelen idag.

Let's Go Ernie - Hadrianos
Bergsåker lopp 5
Spel: H2H 1
Odds: 1.80 Unibet , 888sport , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip