Lopp 10 - 2140m auto

4 Invisible Sun galopperade senast i spetskörningen, men gången innan visade han upp sitt fina kunnande. Då attackerade han i spåren under slutrundan på bra sätt och satte nosen först över linjen. Ikväll står han perfekt inne i loppet och har högt kunnande för klassen. Utgångsläget är passande. Jag är inne på att Invisible Sun kommer att sitta bra till från start och när väl Per Lennartsson väljer att ta initiativet i loppet kommer Invisible Sun bli svår att stå emot till slut.

Skrällen är 6 Gatling. Detta är en individ som matchats flitigt på V75 den senaste tiden och på den vägen har nu fyraåringen byggt upp hårdhet. Att man inför kvällens start har anmält barfota runt om för första gången är spännande. Faller förändringen väl ut är Gatling en given skräll till låg procent. När vi får 1,90 på att han placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

5 Ringo Adore har imponerat under året och inte minst senast när han vann en V75-final från dödens. Att detta är en talang med högt kunnande råder det inget tvivel om, men nu har han tjänat snabba pengar och motståndet blir allt tuffare. Ikväll finns det tuffa konkurrenter med i loppet och när Ringo Adore är streckad till upp emot 45% är han ingen favorit jag vill hålla ensam i handen ikväll.

6 Gatling
Lopp 10 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip