Lopp 10 - 2140m auto

När vi får 2,20 på att 6 Honfleur Mearas placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag. Han ska idag göra en spännande debut för Daniel Wäjersten och rapporterna inför dagen start är positiva. Honfleur Mearas har tidigare visat upp höga toppar och skulle nu träningen hos Wäjersten föra fram henne ytterligare kapacitetsmässigt står Honfleur Mearas sig väldigt bra i klassen här. Bara att Daniel väljer att ta ut henne direkt i denna typen av lopp tyder på att han har en bra känsla kring sitt nyförvärvade. När det dessutom är spel vi håller på med och får 6% på V75 i detta även ett givet drag på V75.

Motbud
9 Celiaz har imponerat vid segrarna i raden och är obesegrad tillsammans med Mika Forss. Celiaz har även visat sig fungera lika bra bakifrån som i ledningen och hon tål även att göra en hel del jobb på egen hand. Hon ser dock ut att bli klar favorit i loppet och med tanke på att det kommer krävas en hel del av henne ikväll samtidigt som formen på Alessandro Gocciadoros hästar är tveksam kommer jag gå emot idag.

För den som ska garantera vill jag nämna 7 Isabelle Cash som är tidig. Hon kommer med en formkurva som pekar uppåt. För två starter sedan gick hon i mål med sparade krafter i sin V75-final och senast vann hon på ett bra sätt.

6 Honfleur Mearas
Lopp 11 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,20
Bolag: bet365
This is the stats tab
This is the post tip