Lopp 10 - 2640m auto

9 Gogobet Sisu är en högkapabel femåring som i den senaste starten under Elitloppshelgen fick ett omöjligt lopp efter sin galopp, vilket gör att den starten bara är att glömma. För två starter sedan var han ute och mötte den yttersta eliten med bland annat Don Fanucci Zet och Hail Mary. Då gjorde han det bra som fyra. Gogobet Sisu är inte helt att lita på, men kapacitetsmässigt står han för klass. Att det idag är lång distans ser jag som en fördel för Gogobet Sisu. Håller han sig till rätt gångart idag är han ett givet segerbud. När vi får 1,95 på att man placerar sig topp-3 i loppet så känns det givet att spela.

4 Bitcoind´Arc är en kapabel och spännande fyraåring som i den senaste starten gjorde det bra utvändigt om Brambling, som är en indivnd som tillhör kulltoppen. Idag är motståndet något svalare och Bitcoind´Arc har fått ett spännande utgångsläge. Han är min troliga ledare av loppet, och därifrån är han hästen att slå för övriga.

11 One Kind Of Art gjorde ett bra lopp senast men den fina prestationen räckte enbart till en femteplats. Dessförinnan har One Kind Of Art två raka segrar på kontot. Formen finns där och detta är en individ som trivs över längre distans. Han har bland annat vunnit på V75 över 3000m.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

9 Gogobet Sisu
Lopp 10 - Östersund
Spel: Plats
Odds: 1,95
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip