Dagens rek är till Bollnäs lopp 10 som ingår i kvällens V86 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Charlock Wiking vinner loppet.

Charlock Wiking travade i ledningen men han fick ge sig en kort bit från mål när Twigs Ceasar tog sig förbi näst senast.

Gången efter det så satt Charlock Wiking i fjärde utvändigt innan han gick med i anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig spurt så plockade han ner sina motståndare till seger.

Charlock Wiking har efter den insatsen varit struken men det var inget allvarligt.

Från stallet meddelar man att man körde jobb med Charlock Wiking i torsdags och man var väldigt nöjda med honom. Han provades då med rycktussar och han svarade mycket bra på dem och det blir första gången i lopp nu.

Charlock Wiking är mycket startsnabb och kort distans är passande så från ledningen här så säljer han sig dyrt.

Charlock Wiking har gjort två lugna jobb inför det här och man tror att formen ska vara minst lika bra som inför den senaste starten.

Charlock Wiking är en sexårig valack som tränas av Magnus Jakobsson. Han har vunnit 11 av 21 starter och 2 av de 4 starterna han har gjort över kort distans.

Charlock Wiking kommer troligen att tävla med helstängt huvudlag samt hybridvagn och skor runt om.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara 5 Fighter Mearas som gjorde det bra vid tre raka segrar innan han senast föll tillbaka i gamla synder när han galopperade på upploppet i kampen om tredjeplatsen.

Från stallet så var man annars nöjda med insatsen för Fighter Mearas och han är uppfräschad till den här starten.

Det låter som att man vill prova barfota runt om för första gången nu fast det är en chansning men slår det väl ut så kan Fighter Mearas bli farlig över upploppet.

I övrigt kan 10 Cargo Door som kommer till den här starten med mycket fin form vara intressant. Han har tävlat i ledningen på slutet. Näst senast så räckte det till seger.

Gången efter det så fick Cargo Door se sig besegrad av Quarcia men han höll ändå bra till andraplatsen.

Nu blir det knappast någon ledning men får Cargo Door smyga med i en trevlig rygg innan han sätter in attacken så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

En annan motståndare till min vinnare är 1 Frankenstein Am som kom med en vass spurt och han fångade då in den ledande Lovemore till seger precis på linjen senast.

Innerspåret nu är sämsta tänkbara för Frankenstein Am är inte så snabb den första biten men om det bara löser sig så kan han vara med och göra upp om segern här.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Charlock Wiking
Bollnäs lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 3.50 bet365

This is the stats tab
This is the post tip