Lopp 12 - 2140m auto

Svenskt Trav-Kriterium 2023 ska avgöras men först och främst ska vi börja med att lyfta på hatten för Timo Nurmos som kvalat in hela tre hästar till detta storlopp och dessutom är samtliga tre obesegrade inför dagens start.

Med tanke på intrycket senast i försöket så kommer jag ta ställning och spela 2 Fame And Glory. Han imponerade stort när han plockade ner Frank S.H. från dödens och det ska sägas att Frank S.H. är en bra häst för klassen . Settat Fame And Glory gjorde det på lyster dessutom klass. Nu har han tillsammans med Björn Goop i vagnen ett perfekt utgångsläge. Fame And Glory är min vinnare av Svenskt Trav-Kriterium och till 3,00 finns värde i min bok och jag spelar vinnare.

Motbud
4 Our Pride har även han imponerat stort sedan han kom ut på tävlingsbanan för första gången. Han vann sitt uttagningslopp på ett bra sätt där sista 500m klockades till 10,5. Det var även sparade krafter över linjen den gången. Our Pride kan öppna bra och skulle det bli så att han tidigt hittar till spets växer såklart segerchansen. Men med tanke på att jag har sån känsla för Fame And Glory så känns det givet att ta ställning emot när Our Pride ser ut att bli favorit.

2 Fame And Glory
Loppn 12 - Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: Unibet

This is the stats tab
This is the post tip