Lopp 4 - 2140m Auto

6 Mellby Illusion har inte startat sedan i februari när han hade en sämre dag på jobbet och tappade stilen.
Han inledde annars karriären lovande med fyra segrar och en andraplats på fem försök, och det här är en mycket talangfull fyraåring. Nu återkommer man alltså efter en tids frånvaro men Timo Nurmos hästar är allt som oftast väl förberedda och skulle han hitta till ledningen är det här en mycket god segerchans. Det är anmält barfota för första gången med man har varit tydliga med att man kommer att testa i värmning först innan man tar något definitivt beslut. Det finns några startsnabba hästar invändigt som skulle kunna ställa till det för favoriten och jag vill ha med ytterligare två hästar på kupongen.

2 Call To The Bar kan öppna fort och även om invändiga Gina Lollobrigida är ruskigt snabb från start så är jag inne på att Call To The Bar tar sig förbi och sitter i ledningen. Han var inte lika bra i den senaste starten på V75 men imponerade vid två raka segrar innan dess och jag tror att han helt enkelt bara hade en sämre dag och att formen fortfarande är på plats. Hittar han till ledningen tror jag att man väljer att köra i den positionen och då kan han bli svårfångad.Han är inte beroende av någon ledning och från det här läget borde han kunna få en bra resa oavsett. När vi får 2,50 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

4 Comes With Age är väldigt kapabel men även osäker. Senast visade han sig från sin bästa sida och vann från ledningen efter ett mycket snabbt slutvarv. Det blir svårt att hitta till ledningen nu men han har varit ute och matchats mot de bästa i kullen och det här motståndet känns klart överkomligt.

1 Gina Lollobrigada kan bli farlig om hon lyckas lyckas försvara sitt innerspår även om det såklart är tuffare nu när hon mer eller mindre bara ställs mot hingstar och valacker.

För den som letar en jätteskräll nämner jag 3 Rio Alta Wine som har galopperat i årets båda starter och dessutom varit struken efter det. Det lämnar såklart frågetecken för var han står för dagen men han har visat bra fart och vann tre lopp under fjolåret. Från ett bra läge kan det vara en rolig markering som ospelad.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

2 Call To The Bar
Lopp 4 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip