Lopp 6 - 2140m Volt
5 Erin Zet är loppets bästa häst och hon har bra chans att vinna loppet även om hon tvingas att göra jobbet utvändigt ledaren. Det som oroar mest är ett femtespår i volten och senast blev det galopp från ett fjärdespår i volten och läget känns därför riskabelt. Klarar hon bara av starten och kommer i väg på ett bra sätt är hon den häst som har högst vinstchans i loppet och att Örjan Kihlström kör i stället för Dante Kolgjini är knappast något minus.

7 Wait What var riktigt bra för Kajsa Frick under föregående säsong och svarade för tre segrar och idel topplaceringar på sina fem starter. Hon har visat startsnabbhet tidigare och från ett springspår borde ledningen vara inom räckhåll om Kajsa prickar starten och där ifrån blir hon svårslagen. 6 Merrie Mistique känns som den främsta utmanaren om ledningen men formen känns inte på topp där för dagen och jag tror att man är nöjda med att släppa över ledningen till Kajsa och när vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

11 Valuta E.V visade inget extra i årsdebuten och hon måste vara förbättrad för att kunna vinna det här loppet men kapacitetsmässigt är det en av loppets bättre hästar och med ett lopp i kroppen är hon säkert förbättrad den här gången och hon skulle såklart gynnas ytterligare om det blir lite körning där framme.

14 Krakas har väl inte rosat marknaden på slutet men vi får inte glömma att hon har varit ute mot tuffa hästar och normalt sett slår hon de flesta i den här typen av lopp. Det verkar dessutom som att man väljer att rycka skorna till den här starten och när hon går ner lite i klass känns hon farlig att nonchalera och det känns som att hon kan bli lite bortglömd nu.

4 Peony och 10 Joyness har svårbedömd form men båda räknas tidigt om de presterar på den nivån dom kan.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Wait What
Lopp 6 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip