Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lopp 4 - 1609m auto

3 Fonda Boko har inte vunnit på ett bra tag, även om man stått för fina prestationer så har det varit stolpe ut många gånger. Han har i alla fall radat upp många starka prestationer och formen är brs för dagen. När han nu lottats till ett bra startspår så tycker jag att man gjort sig förtjänt av en seger i kvällens start. När man sen erbjuds 2,75 på PLATS på de fasta marknaden tycker jag seplvärldet finns, jag spelar. Fonda Boko är en jämn och stabil häst och från bra läge ikväll tycker jag chansen till att sluta topp 3 ska vara goda.

5 Dexter Brick har upplevts osäker i de senaste starterna. Men senast tog höll man ihop och spurtade snyggt till knapp vinst på en krävande bana. Sköter han sig igen ska han åter räknas.

7 Deede Star besitter hög kapacitet och har rutin från V75. Ikväll har man ett tufft utgångsläge, och dessutom en svårbedömd form vilket gör att denna femåring är svår att räkna på. Utifrån kapaciteten ska han räknas tidigt.

6 Cool Canadian kan mer än vad han visat i de två senaste. Samtliga tre segrar som är tagna under året är tagna från ledningen. Kan nog räkna med laddning från start ikväll med denna sexåring. Men plånboken satte stopp för vidare gardering här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

3 Fonda Boko
Örebro lopp 4
Spel: Plats
Odds: 2,75 bet365


This is the stats tab
This is the post tip