Dagens rek är till Jägersro lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Global Takeover vinner loppet.

Global Takeover var utan chans efter en tuff resa ett V75 lopp som vanns av Harran Boko senast. Innan det så var han duktig vid två raka andraplatser.

Global Takeover är kvick iväg och i ett litet fält här med endast sex motståndare så tror jag att Adrian Kolgjini trycker sig till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Spets med få hästar brukar ofta betyda att tempot inte blir så högt och då Global Takeover trivs bra i ledningen så tror jag på god chans att han rinner undan till seger över den korta distansen.

Global Takeover kommer att tävla med ett halvstängt huvudlag den här gången samt i en jänkarvagn meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 7 Stella Newmen som har gjort två lopp efter vila och har galopperat i båda dessa.

Här fick Stella Newmen det sämsta spåret men felfri nu så kan hon bli farlig om Flemming Jensen som kör hästen kan få lite draghjälp under slutvarvet för då fäller hon många hästar till slut.

En annan motståndare till Global Takeover är nummer 2 Harpos Rockland som har varit ute i en del tuffa lopp.

Harpos Rockland har hunnit bli 13 år gammal nu och vinner inte direkt ihjäl sig men från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då lifta med till en framskjuten placering men jag tror inte han räcker till vinst.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Global Takeover
Jägersro lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip