Söndagens rek kommer i Solvalla lopp 4 som ingår i V75 tävlingarna. Jag spelar att nummer 4 Hell Bent For Am vinner loppet.

Hell Bent For Am är en treårig hingst som tidigare tränades av Marcus M Melander i USA. Där gjorde han fyra starter och han vann en av dessa starterna.

Sedan Hell Bent For Am kom i träning hos Stefan " Tarzan" Melander så har han övertygat vid två raka segrar på lika många starter på svensk mark.

Hell Bent For Am tog hand om ledningen från innerspåret och han vann sedan lätt i en snabb avslutning i debuten. Det följde han upp med ytterligare en spetsseger.

Med bevisad startsnabbhet gäller Hell Bent For Am som spetsfavorit igen och skulle han få fuska bort en del av loppet där framme i täten så blir han inte lätt att fånga in. Även om det är annan klass på motståndet nu.

Skulle det inte bli ledningen för Hell Bent For Am så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Hell Bent For Am kommer troligen att tävla med skor runt om och ett helstängt huvudlag som tidigare. Han har gått i hybridvagnen tidigare men nu blir det eventuellt jänkarvagn.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 Bolero Gar som debuterade i ny regi för Timo Nurmos senast.

Bolero Gar fick ett bra lopp i rygg på Magical Princess i andra utvändigt då och trots en härlig avslutning så kunde han inte riktigt gå i närkamp med denne så det slutade med en andraplats.

Från stallet har man siktat mot det här loppet och med lopp i kroppen kan Bolero Gar vara förbättrad nu. Han gick med huva senast men nu blir det eventuellt blinkers samt urryckare och barfota runt om.

I övrigt kan 1 Philosopher som galopperade i början av loppet men han kom sedan tillbaka starkt och spurtade ner ledande Billions och även Kuyt F.Boko som gjorde ett bra lopp i dödens till seger senast vara tänkbar.

Spåret nu är rätt passande för Philosopher då han kan öppna bra. Får han en fin resa på innerspår så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut. Han gick barfota fram senast men nu återgår man till skor runt om.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen.

4 Hell Bent For Am
Solvalla lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.40 bet365

This is the stats tab
This is the post tip